Продаж квартир Львів
Продаж квартир Львів - 1
Продаж квартир Львів - 2
Продаж квартир Львів - 3
Продаж квартир Львів - 4
Продаж квартир Львів - 5
Продаж квартир Львів - 6
Продаж квартир Львів - 7
Продаж квартир Львів - 8
Продаж квартир Львів - 9
Продаж квартир Львів - 10
Продаж квартир Львів - 11
Продаж квартир Львів - 12

Квартира трьохкімнатна (132м2) за ціною: 237990$

Продаж квартир
Львів, Галицький район, Князя Святослава вул.
Основна інформація
Кімнат
3
Площа
132 м2
Житлова
46м2
Кухні
45м2
Поверх
1/10
Опис
ПоказатиЗгорнути

Розглядають продаж по програмі єОселя 3%. Іпотека
Дворівнева квартира в ЖК Княжий на площі Князя Святослава. Поруч ЖК Велика Британія та ЖК Семицвіт. Ближній центр , неподалік парк Івана Франка. Дизайнерський ремонт.
Ласкаво просимо до розкішного життя в самому серці Львова. Ця простора двоповерхова квартира ідеально підходить для вибагливих покупців, які цінують комфорт, зручність та безпеку. У квартирі виконано авторський ремонт з використанням дорогих матеріалів. Хоча дехто може не віддавати перевагу життю на першому поверсі, ця квартира має низку переваг, які роблять її ідеальним вибором для тих, хто прагне легкої доступності, відкритого простору, безпеки та приватності. Це Ваш власний бункер - укриття ( бомбосховище ). Всередині квартира може похвалитися низкою розкішних функцій, включаючи високоякісні оздоблювальні матеріали, підлогу з підігрівом, сучасну вбудовану кухню з висококласною побутовою технікою, просторі спальні та велику гардеробну кімнату. Стриманий ремонт виконаний з використанням матеріалів відомих виробників, завдяки чому квартира є сучасною, стильною та розкішною.
З легким доступом до центру міста, залізничного вокзалу та основних магістралей, ця квартира є ідеальним місцем для тих, хто хоче жити поруч з роботою, сім'єю та друзями, насолоджуючись при цьому зручністю добре розвиненої інфраструктури.
Квартира також обладнана сигналізацією, датчиками температури та системою очищення води, що гарантує вашу безпеку та комфорт. І це ще не все! Всі меблі в квартирі залишаються у вашому розпорядженні безкоштовно, що дозволить вам легко в'їхати і почати жити розкішним життям.
Будинок зданий та повністю заселений.
Не пропустіть можливість жити в одному з найпрестижніших районів Львова.
Зв'яжіться з нами вже сьогодні, щоб домовитись про перегляд та розпочати свій шлях до максимального комфорту, зручності та безпеки.

Дивіться також
Львів, Галицький район, Франка Івана вул., д. 77
Львів, Галицький район, Площа Ринок, Краковская ул., 34
Львів, Галицький район, Антоновича Володимира вул., д. 31