Продаж квартир Львів
Продаж квартир Львів - 1
Продаж квартир Львів - 2
Продаж квартир Львів - 3
Продаж квартир Львів - 4
Продаж квартир Львів - 5
Продаж квартир Львів - 6
Продаж квартир Львів - 7
Продаж квартир Львів - 8
Продаж квартир Львів - 9
Продаж квартир Львів - 10

Квартира двокімнатна (58м2) за ціною: 82100$

Продаж квартир в ЖК SILENT PARK
Львів, Шевченківський район, Орлика Пилипа вул.
Основна інформація
Кімнат
2
Площа
58 м2
Житлова
23м2
Кухні
16м2
Поверх
4/5
Опис
ПоказатиЗгорнути

Продається 2 кімнатна квартира на четвертому поверсі у м.Львів по вул.П.Орлика загальною площею 57,8 м2 з двома балконами,на якх можна реалізувати усе для комфортного відпочинку. Квартира розташована у 6 секції (здача 4 квартал 2025 року).

Продаж без комісії для покупця.

Житловий комплекс зводиться забудовником LEV Development. Знайти новобудову можна в Шевченківському районі Львова на вулиці П. Орлика. Сайлент Парк — це житло бізнес-класу, яке включає все, що потрібно сучасній людині та навіть трохи більше.

У будівництві використовується монолітно-каркасна технологія, для стін було обрано якісний керамоблок. Зовнішнім утеплювачем є мінеральна вата. Таке поєднання будівельних матеріалів забезпечує не лише енергоефективність, а ще й пожежну безпеку.

Планування будівлі включає закрите підземне паркування, куди можна спуститися прямо на ліфті, тому вам не доведеться взимку зчищати з машини сніг і витрачати час на прогрівання двигуна. Територія навколо будинку також закрита від сторонніх, а отже — жодних сумнівних громадян біля вашого під'їзду, чистота, спокій за свою дитину, яка грає з іншими дітьми на майданчику, а також відсутність зайвого галасу.

Інфраструктура ЖК SILENT PARK і поруч:
На території передбачені зони для відпочинку, ігрові майданчики для дітей і спортивні майданчики для любителів активного способу життя. Поряд з будинком ви знайдете безліч зелені та незайманих ділянок лісу, де можна погуляти з собакою або вирушити на вечірню пробіжку. Від ЖК неважко дістатися до навчальних і дошкільних закладів, поряд є медичні установи, магазини, торговий центр, ринок і банк.
Любителів піших прогулянок порадує близькість Замарстинівського парку, де можна провести час з сім'єю. У пішій доступності розташовані зупинки громадського транспорту, тому ви легко дістанетеся до центру навіть без особистого авто.

За більш детальнішою інформацією телефонуйте або пишіть.Христина

Дивіться також
Львів, Шевченківський район, Рясне 2, Величковського І. вул., 17
Львів, Шевченківський район, Голоско, Під Голоском вул., 1
Львів, Шевченківський район, Клепарів, Котлярська вул., 8
Львів, Шевченківський район, Підзамче, Стрімка вул., 4
Львів, Шевченківський район, Клепарів, Шевченка Т. вул., 1
Львів, Шевченківський район, Львовская ул., 92
Львів, Шевченківський район, Випасова вул., д. 9
Львів, Шевченківський район, Голоско, Під Голоском вул., 1