Продаж квартир Кривий Ріг
Продаж квартир Кривий Ріг - 1
Продаж квартир Кривий Ріг - 2
Продаж квартир Кривий Ріг - 3
Продаж квартир Кривий Ріг - 4

Квартира однокімнатна (29м2) за ціною: 14700$

Продаж квартир
Криворізька міськрада, Кривий Ріг, Покровський район, ул. Ногина, 12
Основна інформація
Кімнат
1
Площа
29 м2
Житлова
23м2
Кухні
2
Поверх
3/5
Опис
ПоказатиЗгорнути

Представляємо Вашій увазі унікальну можливість придбати чудову 1-кімнатну студію з новим ремонтом в Покровському районі по вулиці Ракитіна. Квартира знаходиться на 3-му поверсі в середині будинку на червоній лінії, що забезпечує комфортне життя з усіма необхідними зручностями поруч.

Ремонт в квартирі був завершений на початку 2023 року, що означає, що новий власник зможе насолоджуватися свіжим і якісним ремонтом без необхідності проводити додаткові витрати на його оновлення.

Крім того, було проведено повну заміну комунікацій, встановлено нові батареї з поліпропіленовим підведенням, що забезпечує ефективне опалення приміщення в холодний період року. Всі матеріали, використані під час ремонту, належать до преміум-сегменту і гарантують довговічність і якість.

В квартирі було викладено ламінат єдиним контуром на підлозі, а в ванній кімнаті використано керамограніт, що забезпечує естетичний вигляд і легке очищення. Також наявні натяжні стелі та закладні для стельових карнизів, що додає квартирі розкішний вид.

Важливо зазначити, що всі документи на квартиру готові і оформлені правильно. Тож, якщо Ви шукаєте чудове житло з якісним ремонтом, що готове до заселення, то ця пропозиція саме для Вас! Не втрачайте час і зателефонуйте нам прямо зараз!

размещено членом АСНУ

Дивіться також
Криворізька міськрада, Кривий Ріг, Покровський район, ул. Мусоргского, 18
Криворізька міськрада, Кривий Ріг, Покровський район, ул. Кропивницкого, 66
Криворізька міськрада, Кривий Ріг, Покровський район, 4-й Зарічний, 22
Криворізька міськрада, Кривий Ріг, Покровський район, пер. 5-й Заречный, 74