Оренда квартир Київ
Оренда квартир Київ - 1
Оренда квартир Київ - 2
Оренда квартир Київ - 3
Оренда квартир Київ - 4
Оренда квартир Київ - 5
Оренда квартир Київ - 6
Оренда квартир Київ - 7
Оренда квартир Київ - 8
Оренда квартир Київ - 9
Оренда квартир Київ - 10
Оренда квартир Київ - 11
Оренда квартир Київ - 12
Оренда квартир Київ - 13
Оренда квартир Київ - 14
Оренда квартир Київ - 15
Оренда квартир Київ - 16
Оренда квартир Київ - 17

Оренда Чотири-кімнатні квартири (200м2) 4900 $

Оренда квартир в ЖК Бусов Хілл
Київ, Печерський район, вул. Буслівська, 12
Звіринецька(Дружби народів)
Основна інформація
Кімнат
4
Площа
200 м2
Житлова
140м2
Кухні
60м2
Поверх
7/23
Опис
ПоказатиЗгорнути

Пропонується в оренду ексклюзивні апартаменти з авторським ремонтом у преміум ЖК BUSOV HILL (Буслівська 12) і видом на ботанічний сад ім. Гришка.

Затишне місце у серці Печерська. Виконаний ремонт у стилі “Contemporary” з використанням найдорожчих матеріалів у всьому.

Планування: - кухня-вітальня (вікна в пол, ідеальний вид на місто та ботанічний сад); - мастер спальня з окремою гардеробною і власним мастер санвузлом (відкривається неповторний вид на місто) + ванна біля вікна. — дитяча кімната з власним санвузлом та виходом на балкон; — друга дитяча кімната; — хозблок-пральня з великою купою шаф; — гостьовий санвузол;

Найвідоміші бренди в інтер‘єрі: — меблі: кухня/шафа/стільці/тумба під ТВ Poliform (Італія), стіл/барні стільці Cattelan Italia, шафа Rimadesio (Італія), диван/ліжко Arketipo, дзеркало/журнальний стіл/прикроватні тумбочки Gamma, ванні меблі Antinio Lupi. — сан-техніка: змішувачі Gessi (Італія), унітази/дзеркала Antonio Lupi (Італія), BLANCO (Німеччина), HANSGROHE (Німеччина), ванни TREESSE, морозилка Liebher, рушникосушителі Margaroli. — світло: IDL, Ilfari, Arketipo (Італія, Америка), Cattelan Italia. — битова техніка: Mile, Poliform, Siemens, LG — натуральний мармур: Antolini (Італія)

Плюси апартаментів: — 7 поверх: 50% виду на місто і 50% виду на парк, пішки підніматись на випадок не роботи ліфта не високо, коли відкриваєте вікна не чути шумів з траси, розташування виїзду з дому у всіх напрямках дуже зручне. — дуже багато різних видів освітлення з диміюванням, дизайнерські фішки (дизайнерське планування світла) — велика кімната хозблок-пральня з окремою сушильною машиною, великим, бойлером, багато шаф для валіз + додаткова велика морозильна камера та мокра точка. — кухня з барним столом та зручними барними кріслами біля вікна, великий двосторонній холодильник. — встановлені: фільтр для води Ecosoft, неприривна вентиляція повітря і вентиляційне кондиціонування Siemens, напольні батереї з вентиляторами, кухня та санвузли з теплою підлогою, спальня з шторою на пульті управління, відеокамери в усіх кімнатах і на поверсі, сигналізація з дистанційним управлінням.

ЖК Busov Hill - Premium класу - Великий хол з цілодобовою охороною та рецепцією - Велика внутрішня парковка + підземний паркінг (який слугує сьогодні як укриття) - 3 ліфти на 1 житлову секцію - Закрита територія - Дитячий майданчик - Дитяча кімната - Почтомат/салон краси/стоматологія/поряд Sport Life/ кафе/кулінарія/продуктовий міні маркет/хімчистка - Велопаркінг/колясочний паркінг/ та зони для зберігання габаритних речей - Власна котельня

Додаткова інформація
WIFI
Мебльована
Пральна машина
Телевізор
Показати всю додаткову інформацію: 12
Дивіться також
ТОП
Київ, Печерський район, Печерськ, Николая Михновского бул., 7
Київ, Печерський район, Институтская ул., 18Б
Київ, Печерський район, Саперное поле ул., 3
Київ, Печерський район, Саперное поле ул., 3
Київ, Печерський район, Старонаводницкая ул.
Київ, Печерський район, Анри Барбюса ( Тютюнника), 28а
Київ, Печерський район, Зверинецкая ул., 59
Київ, Печерський район, Богомольца Академика ул., д. 14