Оренда квартир Київ
Оренда квартир Київ - 1
Оренда квартир Київ - 2
Оренда квартир Київ - 3
Оренда квартир Київ - 4
Оренда квартир Київ - 5
Оренда квартир Київ - 6
Оренда квартир Київ - 7
Оренда квартир Київ - 8
Оренда квартир Київ - 9
Оренда квартир Київ - 10
Оренда квартир Київ - 11
Оренда квартир Київ - 12
Оренда квартир Київ - 13
Оренда квартир Київ - 14
Оренда квартир Київ - 15
Оренда квартир Київ - 16
Оренда квартир Київ - 17
Оренда квартир Київ - 18
Оренда квартир Київ - 19
Оренда квартир Київ - 20

Оренда Чотири-кімнатні квартири (120м2) 2900 $

Оренда квартир в ЖК Преміум
Київ, Голосіївський район, вул. Деміївська, 33
Голосіївська
Основна інформація
Кімнат
4
Площа
120 м2
Кухні
20м2
Поверх
10/21
WIFI
Опис
ПоказатиЗгорнути

Пропонуються в оренду сучасні та просторі апартаменти 120 кв.м. по вул. Деміївська 33 в одному з найкращих ЖК преміум классу Києва - Парк Авеню | Park Avenue VIP.

Комфорт: презентабельна вхідна група, консьєрж сервіс 24/7, безшумні швидкісні панорамні ліфти, закрита територія з зеленими зонами відпочинку, дитячі майданчики, є підземний паркінг з мийкою для автомобілів і гостьова парковка.

Безпека: доступ в комплекс (також на поверх у ліфт) за пропускною системою з елетронними картками, воєнізована охорона, відео спостереження (камери на всіх поверхах), включаючи ліфти.
Інфраструктура: два продуктових супермаркети VARUS і Велмарт, міні маркет, ресторани, спорт клуб «Спорт-Лайф» преміум формату з басейном для дорослих та дітей, з доріжками по 25м, кондитерські, кавярні, аптека, відділення банків, spa салони, нотаріус, страхова, стоматологічна клініка, приватний дитячий садок, компанія з експлуатації ЖК. У комплексі своя власна котельня та бойлерна гарячої води, аварійні генератори електроенергії та багато іншого.

Розташування: комплекс розташований поруч з Голосіївським парком із каскадом озер, зручна транспортна розвязка-метро Деміївська та Голосіївська в пішій доступності, до центру міста 5 хвилин на авто, зручні виїзди з міста.

Бездоганний сервіс, безпека та комфорт комплексу чудово доповнюють просторі та світлі апартаменти з панорамними вікнами та чудовим краєвидом на місто. Чотирикімнатна квартира на 10 поверсі будинку має загальну площу 120 кв.м. та складається зі спальні з власною ванною кімнатою, двох дитячих кімнат та просторої кухні-вітальні. Є також другий санвузол та господарча кімната, велика гардеробна.

Затишок та комфорт в квартирі технічно допомагає створювати та підтримувати прекрасно продумане освітлення, а також: система очистки води на всю квартиру та, додатково, очистка на питну воду TM Aqantis, 2 бойлери, через які працює очистка води; канальна система кондиціонування TM Daikin на всю квартиру; підігрів підлоги (в гардеробі, обох санвузлах); акустична система та система перегляду відео через проектор TM Denon; система управління black out на вікнах; система розумний дім knx; гріндер в мийці на кухні-подрібнювач відходів. Всі необхідні меблі та побутова техніка: плита та вбудована в неї витяжка TM Bora (Німеччина), тепан (гриль) TM Bora, вбудований холодильник TM Liebherr, духова шафа з функцією розігрівання їжі паром TM De Dietrich, посудомийна машина TM Bosch. Маленька окрема кімната - пральня з машиною для прання та окремою машиною для сушки TM Bosch. В квартирі багато шаф, які гармонійно вбудовано в простір. Перша здача.

Додаткова інформація
Мебльована
Пральна машина
Телевізор
Холодильник
Показати всю додаткову інформацію: 11
Дивіться також
Київ, Голосіївський район, Академика Заболотного ул., 1
Київ, Голосіївський район, Заболотного Академика ул.
Київ, Голосіївський район, Демеевская ул., д. 29
Київ, Голосіївський район, Антоновича ул., д. 7в
Київ, Голосіївський район, Нова забудова, вулиця Антоновича, 131
Київ, Голосіївський район, Голосієво, Голосіївський проспект, 130/57
Київ, Голосіївський район, Кудри Ивана ул.( Джона Маккейна), 1