Продаж будинків Київ
Продаж будинків Київ - 1
Продаж будинків Київ - 2
Продаж будинків Київ - 3
Продаж будинків Київ - 4

Будинок (119м2)

Продаж будинків
Київ, Печерський район, вул. Чигоріна, 16
Звіринецька(Дружби народів)
Основна інформація
Площа
119 м2
Площа ділянки
5сот
Опис
ПоказатиЗгорнути

Печерський, Нижній Печерськ, Раєвського вул., 2 пов., заг.пл. 119 кв. + 5 сотів, косм.ремонт
У центрі Києва продаж, двоповерхового (1953 року побудови) будинку.
Будинок займає площу 119 кв. м на пяти сотках. Будинок з усіма міськими комунікаціями, у приватному зеленому секторі Печерського району, у межах вулиць Раєвського та Джона Маккейна. У будинку чотири квартири, чотири входи, чотири лицьові рахунки на кожну квартиру окремо, у будинку є дві телефонні лінії від Укртелекому. Всі власники погодили продаж і продаж відбуватиметься в один день з усіма власниками одночасно.
Ділянка 5 соток. Не виїжджаючи з Києва жити у зеленій зоні, серед зелені садів приватних домоволодінь. Затишок, природа, міський шум не чути. Поблизу метро Дружби Народів, Либідська, 5-7 хвилин пішки, Печерська 12 хвилин пішки. До Хрещатика 5 хвилин машиною, 35 хвилин пішки. До бульвару Лесі Українки 5-7 хвилин пішки. В рамках пішої доступності: Французький квартал, бульвар фонтанів, Новопечерські Липки, Taryan Towers, палац України, супермаркет Сільпо, Novus, ТРЦ Ocean Plaza, Будинок меблів, Національний Ботанічний сад ім. М. М. Гришка, Печерська міжнародна школа.
Місце розташування Вашого будинку у центрі столиці це Ваш статус. Це те місце, де Ви зможете побудувати міцний, якісний будинок своєї мрії.
Ціна: 650 000 $

Дивіться також
Київ, Печерський район, ул. Раевского, 12
Київ, Печерський район, Матросова Александра ул.
Київ, Печерський район, Чорна Гора, Черногорская ул., 14