Оренда будинків Бобриця
Оренда будинків Бобриця - 1
Оренда будинків Бобриця - 2
Оренда будинків Бобриця - 3
Оренда будинків Бобриця - 4
Оренда будинків Бобриця - 5
Оренда будинків Бобриця - 6
Оренда будинків Бобриця - 7
Оренда будинків Бобриця - 8
Оренда будинків Бобриця - 9
Оренда будинків Бобриця - 10
Оренда будинків Бобриця - 11
Оренда будинків Бобриця - 12
Оренда будинків Бобриця - 13
Оренда будинків Бобриця - 14
Оренда будинків Бобриця - 15

Будинок (230м2)

Оренда будинків
Бучанський район, Бобриця, Райдужна
Основна інформація
Площа
230 м2
Площа ділянки
20сот
Паркінг
Опис
ПоказатиЗгорнути

Пропонується в оренду сучасний будинок з генератором, твердопаливним котлом, пічкою та завжди працюючим оптоволоконним WiFi (провайдер має резервне живлення)
Будинок побудований за сучасними технологіями з екологічних матеріалів в 2016 році, з урахуванням ймовірності нинішньої ситуації в країні. Повністю автономний – власна свердловина води 65 м, каналізація септик на 20 м куб, генератор, запас сухих дров на весь сезон.
При відсутності централізованого електропостачання, в будинку можна комфортно жити необмежений час. Всі технічні аспекти продумані до найменших дрібниць. В будинку встановлені: електрокотел, твердопаливний котел, джерело безперебійного живлення та акумулятор великої потужності, традиційна українська піч, камін з комфоркою для приготування їжі, сучасна котельна з буферними ємностями , бойлер, система тепла підлога у всьому будинку. Система тепла підлога, енергозберігаючі склопакети, москітні сітки для комфорту влітку. Система сольової фільтрації води та зворотній осмос питної води.
Будинок одноповерховий, 230 кв.м.
Стильний дизайнерський ремонт по сучасним трендам. Кухня – вітальня, 3 спальні, кабінет-бібліотека, 2 санвузли, тераса, гардеробна та господарські приміщення. Сучасні меблі, брендова сантехніка, техніка провідних світових виробників – SMART TV, TV Playstation, проєктор, екран, професійні музикальні колонки з блютуз-модулем, пральна машина, пилосос, кава-машина, гриль, тостер, соковижималка, 2 варочних поверхні (електрична та газова на балоні), духовка, 2 холодильника. Акваріум з професійним фільтром. Сигналізація . Автоматичні ворота.
Ділянка 20 соток - Ландшафтний дизайн з великими декоративними деревами та кущами , соснами та квітами, фруктовий сад, 2 фонтани, зона барбекю, зонт від сонця та розкладна альтанка з москітними сітками, садові меблі, холодильник, гамак, літній батут, каркасний басейн, гараж-майстерня, парковка на 6 авто, спортивний майданчик, професійний вуличний тенісний стіл. Вольєр з утепленою будкою для собаки. Домашнім улюбленцям буде вільно.
Організовано вивіз мусора (з розділенням), взимку чистка доріг.
Будинок знаходиться в с. Бобриця, Києво-Святошинського району, до Києва 20 хвилин на авто. Поруч сосновий ліс, озеро. В 5-ти хвилинах супермаркети, АЗС. Гарна транспортна розвязка, асфальтована дорога .Вартість оренди 1550у.од.+комунальні+комісія агенства.

Дивіться також
Бучанський район, Бобриця
Бучанський район, Бобриця
Бучанський район, Бобриця, садова, 21
Бучанський район, Бобриця, молодіжна, 56