Продаж квартир Київ
Продаж квартир Київ - 1
Продаж квартир Київ - 2
Продаж квартир Київ - 3
Продаж квартир Київ - 4
Продаж квартир Київ - 5
Продаж квартир Київ - 6
Продаж квартир Київ - 7

Продам 2-к квартиру з чудовим плануванням ЖК Деснянський

Продаж квартир в ЖК Деснянський
Київ, Деснянський район, Троєщина, вул. Електротехнічна, 43
Чернігівська
Основна інформація
Кімнат
2
Площа
66.64 м2
Житлова
35.74м2
Кухні
11.47м2
Поверх
8/25
Опис
ПоказатиЗгорнути

У нас є відмінна можливість запропонувати вам чудову квартиру в ЖК Деснянський, що розташований на вулиці Електротехнічна, 43 (Троєщина), Київ. Це двокімнатна квартира, яка була відбудована надійним забудовником ДБК-ЖИТЛОБУД і вже доступна для продажу.

Будинок знаходиться у процесі будівництва, але його запланована здача в експлуатацію запланована на 4 квартал 2023 року. Роботи ведуться активно, і наразі коробка будинку вже готова. На даний момент виконується зовнішнє облицювання та утеплення

Ця квартира знаходиться в першому будинку, другій секції, на 8-му поверсі, тип 2А. Загальна площа квартири становить 66,64 квадратних метри, з житловою площею 35,74 квадратних метри. З вікон квартири відкривається прекрасний вид на поле, озеро та ліс.

Квартира продається з ремонтом, виконаним з використанням високоякісних матеріалів. Вона оснащена металопластиковими вікнами Rehau, радіаторами для опалення, а також є можливість встановлення лічильника на тепло. Також встановлені лічильники на гарячу, холодну воду та електрику. У квартирі вже присутні шпалери, сантехніка, міжкімнатні двері, металеві вхідні двері, лінолеум, розетки, вимикачі та плінтуси.

Щодо інфраструктури, поруч з ЖК розташовані кілька шкіл, дитячі садки, парк "Молодіжний" та поліклініка. Також в районі є багато магазинів, зручна транспортна розв'язка і наявність парковки.

Не втрачайте часу і скористайтеся цією чудовою можливістю придбати комфортне житло в зручному розташуванні. Є безліч різних пропозицій,підберемо вам будинок,секцію,поверх та планування,яке забажаєте. Розглядаємо кредитування під Є-оселю. Зв'яжіться з нами прямо зараз, щоб дізнатися більше та організувати перегляд квартири. Ми з нетерпінням чекаємо на ваш дзвінок!
Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-682-617-CO.

Додаткова інформація
Санвузол: кілька санвузлів
Дивіться також
Київ, Деснянський район, Троєщина, Электротехническая ул., 43
Київ, Деснянський район, Троєщина, Будищанская ул., 5
Київ, Деснянський район, Троєщина, Милославская ул., 31В
Київ, Деснянський район, Троєщина, Рональда Рейгана ул., 40
Київ, Деснянський район, Троєщина, Электротехническая ул., 43
Київ, Деснянський район, Троєщина, Крайняя ул., 1
Київ, Деснянський район, Троєщина, Бальзака Оноре де ул., 52А
Київ, Деснянський район, Троєщина, Электротехническая ул., 43