Продаж будинків Іванівка
Продаж будинків Іванівка - 1
Продаж будинків Іванівка - 2
Продаж будинків Іванівка - 3
Продаж будинків Іванівка - 4
Продаж будинків Іванівка - 5
Продаж будинків Іванівка - 6
Продаж будинків Іванівка - 7

Будинок (65м2)

Продаж будинків
Петриківський район, Іванівка, Садова
Основна інформація
Площа
65 м2
Площа ділянки
25сот
Паркінг
Опис
ПоказатиЗгорнути

Продається затишний будинок у приміському селещі Іванівка. Будинок знаходиться в живописному місці на вулиці Садова. Ціна незвичайно приваблива - всього 5700 доларів, що робить його вигідним варіантом для придбання.

Площа будинку становить 65 квадратних метрів, що дозволяє забезпечити комфортне проживання для невеликої сімї. Додатково, на ділянці площею 25 соток є можливість розширення забудови або створення прекрасного саду з власною зоною відпочинку.

У будинку розташовано 2 спальні, що робить його ідеальним варіантом для сімей з дітьми чи для тих, хто бажає мати додаткову кімнату для гостей. Поверховість будинку - 1, що сприяє зручності та безпекі під час експлуатації. Є кадастровий номер.

Відстань від міста становить всього 20 кілометрів, що дозволяє насолоджуватися спокоєм та затишком сільського життя, не відчуваючи незручностей довгих поїздок до міста. Поряд з будинком проходить нова траса Решетіловка-Дніпро. Також до будинку додається гараж, що забезпечує зручність та безпеку зберігання автомобіля.

Не упустіть можливість стати власником цього прекрасного будинку за вигідною ціною. Телефонуйте прямо зараз для отримання детальної інформації. З повагою, Партін Олексій.

Дивіться також
Петриківський район, Куліші, Центральна
Петриківський район, Єлизаветівка, Калинова
Петриківський район, Куліші, Днепр 1
Петриківський район, Курилівка, Заречна
Петриківський район, Куліші, Центральна
Петриківський район, Курилівка, СО Оріль
Петриківський район, Іванівка, Садова
Петриківський район, Єлизаветівка, Садова