Продаж будинків Зубра
Продаж будинків Зубра - 1
Продаж будинків Зубра - 2
Продаж будинків Зубра - 3
Продаж будинків Зубра - 4
Продаж будинків Зубра - 5
Продаж будинків Зубра - 6
Продаж будинків Зубра - 7
Продаж будинків Зубра - 8
Продаж будинків Зубра - 9
Продаж будинків Зубра - 10
Продаж будинків Зубра - 11
Продаж будинків Зубра - 12
Продаж будинків Зубра - 13
Продаж будинків Зубра - 14
Продаж будинків Зубра - 15
Продаж будинків Зубра - 16
Продаж будинків Зубра - 17
Продаж будинків Зубра - 18
Продаж будинків Зубра - 19
Продаж будинків Зубра - 20
Продаж будинків Зубра - 21
Продаж будинків Зубра - 22
Продаж будинків Зубра - 23
Продаж будинків Зубра - 24
Продаж будинків Зубра - 25
Продаж будинків Зубра - 26
Продаж будинків Зубра - 27
Продаж будинків Зубра - 28
Продаж будинків Зубра - 29
Продаж будинків Зубра - 30
Продаж будинків Зубра - 31
Продаж будинків Зубра - 32

Будинок (177м2)

Продаж будинків
Пустомитівський район, Зубра, Степана Бандери вул.
Основна інформація
Кімнат
4
Площа
177 м2
Житлова
74.6м2
Кухні
26.1м2
Площа ділянки
9сот
Опис
ПоказатиЗгорнути

Приватний будинок по вулиці Степана Бандери, в селищі Зубра, Пустомитівського району, міста Львова.
Будинок розташований в добре заселеній частині селища, з двома асфальтовими під'їзними дорогами, на відстані 1.5 км від кільцевої дороги, за 7 хвилинах від маршрутки, в 3 км від Сант -Барбари, та в 6 км від Ашан-Сокільники. Дім збудований на ділянці прямокутної форми 0.0897 га, за кільцевою дорогою, під лісом (третя ділянка від лісу), на пагорбі. Житло будувалося для сім'ї, не на продаж. Зданий в експлуатацію на при кінці 2008 року. Один власник. Загальна площа будинку 177,1 кв.м, житлова площа 74,6 кв.м. Є гараж-майстерня.
Дім побудований за сучасним проєктом. Конструктивно – це моноліт (носійні стіни – суцільно армований надміцний залізобетон B25 (М350), що повністю виключає будь-які тріщини, просідання. Всі перекриття – фабричні плити підвищеної міцності (до 800 кг/м.кв.; з напруженого бетону М500; робилось на ДСК під замовлення). Надзвичайно потужний монолітний фундамент. Весь будинок дренажовано з відводом у каналізацію.
Утеплення – пінополістирол (10 см). Вся будівля зовні й зсередини оштукатурена(дуже якісні матеріали/робота) та оздоблена декоративним кахлем «під цеглу». Взимку помешкання тепле (витрати на опалення мінімальні), та прохолодний влітку. Завдяки розумній розгалуженій системі вентиляції створене комфортне середовище у кожному приміщенні.
Дах – полімер піщана черепиця; пластикові вікна Salamander, з додатковими з’ємними захисними сітками від комах.
Всі комунікації: газ, вода, центральна каналізація, оптичний інтернет (належать до Львова), електрика (Пустомитівський РЕМ).
Опалення – водяне (2 котли: газовий німецький котел "Vaillant", та електричний котел (Україна) 32 кВт); італійські алюмінієві батареї (окремий підвід до кожної батареї). Тепла підлога (коридор, ванна, кухня) на першому поверсі. На великій кухні-вітальні норвезька дров'яна піч Jotul F100
Гаряча вода: або газ, або електробойлер Ariston (100 літрів).
Електрика: 3-х фазна, потужністю 15 кВт, з можливістю вибору фази. Вся електрика проведена міддю. Є заземлення. Двотарифний електролічильник.
Оселя – трирівнева (найвища точка даху 11 метрів), підвал на пів будинку, великий простір під дахом на пів будинку. У будові є сходи з дубового масиву.
Житлова площа складається з великої кухні-вітальні, двох дитячих кімнат, зали й спальні. Також є 2 санвузли та гардеробна. Підлога – кахель та ламінат німецького виробництва. Стіни – художнє тинькування, та декоративний кахель «під цеглу».
Дім продається разом з побутовою технікою (пральна машина, варочна поверхня та електродугова шафа Gorenje, потужна витяжка, холодильник Bosch, посудомийна машина Siemens), супутниковим телебаченням і меблями.
На ділянці молодий плодовий сад створений з поєднання сучасних сортових карликових дерев та дерев великого розміру, також є екзотичні дерева (персики, абрикос, інжир, хурма, айва), плодові кущі (смородина, порічки, лохина, садова ожина та малина). Плодючий виноградник на опорних шпалерах. Крім саду невеликий ландшафт з сортовими кущами троянд, гортензій, магнолій та ялівців, та безліч багаторічних цікавих квітів і пряних трав. Також є невеличка відкрита альтанка та великий критий дровник. Навколо будинку – натуральна бруківка.
Код об'єкта 125.

Дивіться також
Пустомитівський район, Зубра
Пустомитівський район, Зубра, Івана Гонти вул., д. 1
Пустомитівський район, Зубра
Пустомитівський район, Зубра
Пустомитівський район, Зубра, Івана Богуна вул.