Продаж будинків Київ
Продаж будинків Київ - 1
Продаж будинків Київ - 2
Продаж будинків Київ - 3
Продаж будинків Київ - 4
Продаж будинків Київ - 5
Продаж будинків Київ - 6
Продаж будинків Київ - 7
Продаж будинків Київ - 8
Продаж будинків Київ - 9
Продаж будинків Київ - 10
Продаж будинків Київ - 11
Продаж будинків Київ - 12
Продаж будинків Київ - 13
Продаж будинків Київ - 14
Продаж будинків Київ - 15
Продаж будинків Київ - 16
Продаж будинків Київ - 17
Продаж будинків Київ - 18
Продаж будинків Київ - 19
Продаж будинків Київ - 20
Продаж будинків Київ - 21

Святошинський район, Садова вулиця

Продаж будинків
Київ, Святошинський район, Берковець, вул. Садова (Осокорки)
Основна інформація
Кімнат
4
Площа
170 м2
Площа ділянки
6сот
Система опалення
Санвузол
кілька санвузлів
Опис
ПоказатиЗгорнути

Продається просторий та енергоєфективний двоповерховий дім у мальовничому районі Києва, Святошинський район, Садова вулиця, розташований у садовому товаристві "Приборостроитель". Цей сучасний будинок був зведений з дотриманням всіх будівельних норм, використовуючи якісні будівельні матеріали, а всі необхідні документи підтверджують його якість.

Будинок має площу 170 квадратних метрів та знаходиться на ділянці площею 6 соток, яка має прямокутну рівну форму. Планування будинку розраховано на зручне та комфортне проживання сім'ї з 4 і більше членів, з можливістю паркування 3 автомобілів.

Особливості будинку включають кришу з бітумної черепиці, 4-х сторонню енергоефективну архітектуру та кристально чистий світло-вентиляційний дизайн. На першому поверсі висота стелі 3,2 м, а на другому - 2,8 м, з додатковою мансардою. Фундамент монолітний ленточний, з урахуванням інженерно-геологічних досліджень участка. Несучі стіни виконані з газобетону товщиною 300 мм, а перегородки та вентиляційні канали - з кирпича М-100. Будинок утеплений мінеральною ватою товщиною 100 мм, фасад оброблений декоративною штукатуркою "Барашек" з елементами декоративної мозаїчної штукатурки. Перекриття між поверхами - железобетонні плити.

Будинок оснащений енергозберігаючими вікнами ТМ "WDS" з двосторонньою ламінацією, сонцезахисним напиленням та німецькою фурнітурою ТМ "Siegenia". Крім того, у будинку є можливість встановлення газового та твердопаливного котлів, а також побудована своя скважина глибиною 35 метрів та погріб із окремим входом.

В будинку 4 кімнати, простора кухня-вітальня з каміном, а також крита тераса з окремим виходом з вітальні та кухні. Домоволодіння включає скриньки, що не вимагають ніякого додаткового оздоблення. У будинку всі комунікації, в тому числі трифазний струм. Також є можливість підключення до газової магістралі.

Будинок був здачі в експлуатацію в 2021 році, а свідоцтво про право власності є у наявності. Якщо ви шукаєте якісний та сучасний будинок для вашої сім'ї.
Номер оголошення на сайті компанії: SH-163-067-CO.

Дивіться також
Київ, Святошинський район, Садовая ул.
Київ, Святошинський район, Берковець, Стеценко ул., 30
Київ, Святошинський район, Новобіличи
Київ, Святошинський район, Маршака Йосипа
Київ, Святошинський район, Садовая ул.24, 33
Київ, Святошинський район, Святошин, Берестейский пр-т, 151
Київ, Святошинський район, Берковець, Садовая 5-я ул., 5
Київ, Святошинський район, Катеринівка, Брест-Литовское шоссе