Продаж будинків Літочки
Продаж будинків Літочки - 1
Продаж будинків Літочки - 2
Продаж будинків Літочки - 3

Будинок (95м2)

Продаж будинків
Броварський район, Літочки
Основна інформація
Площа
95 м2
Площа ділянки
17сот
Опис
ПоказатиЗгорнути

ПН 411095.Новий будинок, з частковим ремонтом. Велика ділянка, тихе мальовниче місце без сусідів з коровами, найблищі сусіди 250 м.
Будинок з газобетону, утеплений пінопластом, стяжка полу утеплена пінопостіролом.Міжповерхове перекриття з дерева. Всі деревяні елементи оброблені протигрибковими та протипожежними проникаючими рідинами) Будинок будувався по стандартам ( арматура кожний четвертий ряд та додатково в пройомах, залізобетонні армопояси між поверхами та під крівлею)
Электрофікований, три фази 10 кВт. Скважина 80 м завглибшки, бойлер на 80 л, вбудований чугунний камін, газова плита від балона, частково укомплектована кухня та ванна кімната. Електроопалення, теплі поли на першому поверсі.
Відеоспостереження з хмарним сервісом ( можна дивитись відео онлайн на телефоні), сигналізація. Дистанційне керування з телефону бойлером, електроопаленням з теплими полами. Дистанційний контроль температури в будинку, є інтернет.
на ділянці є бесідка з великим мангалом, дитячий басейн, спортивна площадка, гойдалка, гамак, плодові дерева, виноград, малина, смородина, є господарське приміщення для зберігання інвентарю.

Дивіться також
Броварський район, Літочки, Ватутина ул., 11
Броварський район, Літочки, с/т Шинник
Броварський район, Літочки, СТ«Транспортний-будівельник»