Продаж квартир Київ
Продаж квартир Київ - 1
Продаж квартир Київ - 2
Продаж квартир Київ - 3
Продаж квартир Київ - 4
Продаж квартир Київ - 5
Продаж квартир Київ - 6
Продаж квартир Київ - 7
Продаж квартир Київ - 8
Продаж квартир Київ - 9

Продаж видовой квартири на Позняках, Княжий Затон

Продаж квартир в ЖК Корона
Київ, Дарницький район, Позняки, вул. Княжий Затон, 21
Позняки
Основна інформація
Кімнат
3
Площа
69 м2
Житлова
31м2
Кухні
10м2
Поверх
24/24
Опис
ПоказатиЗгорнути

Продається простора видова квартира розатшована за адресою Княжий Затон 20, ЖК Корона Ця квартира ідеально підходить для житла і ось декілька переваг цієї пропозиції:

Розташування: Квартира розташована на 24 поверсі у 24 поверховому новому та сучасному будинку бізнес-класу, що надає їй престижу та сучасного обладнання. Розташування поруч із школою, дитячим садком, магазинами та розвагами створює комфортні умови для роботи .

Інфраструктура будинку: У будинку є ліфти, паркінг, система відеоспостереження та консьєрж. Для комфорту мешканців створено упорядкований двір і дитячі майданчики.

Доступність: Цей район легко доступний і має хорошу транспортну розв'язку, поруч такі вулиці: вул. Софії Русової – вул. Єлизавети Чавдар - М "ОСОКОРКИ" - Дніпровська набережна - вул. Княжий Затон – вул. Урлівська – просп. Петра Григоренка – вул. Тепловозна – Харківське шосе – пл. Дарницька – пр. Соборності – вул. Євгена Сверстюка (залізнична зуп. Київська Русанівка) - вул. МІТРОПОЛІТА АНДРЕЯ ШЕПТИЦЬКОГО (М "ЛІВОБЕРЕЖНА")Недалеко до станції метро Осокорки (10 хв). Поруч є озеро Срібний Кіл, озеро Качине та Парк "Позняки" для відпочинку після робочого дня.

Стан: Квартира продаєтся без меблів, але вже з встановленими кондиціонерами та підключеним інтернетом, Використовувалась раніше як офіс.

Ця нерухомість пропонує ідеальне життя в сучасному та комфортному середовищі. Не соромтесь зв'язатися для отримання додаткової інформації або для організації перегляду цього офісу.
Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-721-300-CO.

Дивіться також
ТОП
Київ, Дарницький район, Позняки, ул. Здолбуновская, 11б
Київ, Дарницький район, Позняки, Ахматовой Анны ул., 5
Київ, Дарницький район, Позняки, Причальная ул., 11
Київ, Дарницький район, Позняки, Клеманская ул., 7
Київ, Дарницький район, Позняки, Клеманская ул., 1
Київ, Дарницький район, Позняки, ул. Тростянецкая, 3