Продаж квартир Новосілки
Продаж квартир Новосілки - 1
Продаж квартир Новосілки - 2
Продаж квартир Новосілки - 3
Продаж квартир Новосілки - 4
Продаж квартир Новосілки - 5
Продаж квартир Новосілки - 6
Продаж квартир Новосілки - 7
Продаж квартир Новосілки - 8
Продаж квартир Новосілки - 9
Продаж квартир Новосілки - 10
Продаж квартир Новосілки - 11
Продаж квартир Новосілки - 12
Продаж квартир Новосілки - 13
Продаж квартир Новосілки - 14
Продаж квартир Новосілки - 15

ПРОДАЖА квартиры в ЖК "Вудлайн".

Продаж квартир в ЖК Вудлайн
Фастівський район, Новосілки, Лесная ул., 1А
Основна інформація
Кімнат
1
Площа
42.35 м2
Житлова
16м2
Кухні
14м2
Поверх
12/25
Опис
ПоказатиЗгорнути

Продаю 1-кімнатну квартиру у Житловому Комплексі "Bудлайн" в селі Новосілки, неподалік від Чабан та метро Теремки (5 хвилин на автомобілі). Загальна площа - 42.35 м². Розташування - на 12-му поверсі 25-поверхового будинку, який був побудований у 2022 році. Квартира має сучасний ремонт, включаючи спальню, відокремлену вбудованим стельовим карнизом, кухню, яка відокремлена від вітальні, окрему гардеробну кімнату та кабінет на заскленій лоджії.

Кухня оснащена зручною напів-барною стійкою та повністю обладнана необхідною технікою (холодильник Whirlpool, духовка Siemens, мікрохвильовка Samsung, витяжка Pyramida, електрична варильна поверхня Eleyus та гранітна мийка Adamant). У квартирі поклеєні шпалери, встановлена плитка з підігрівом у всіх зонах, вологостійкий ламінат, натяжна стеля по всій квартирі та сучасні радіатори.

Оснащено сантехніку (rehau) з колекторами, фільтрами, редуктором тиску. У ванній кімнаті підключено бойлер, пральну машину, інсталяцію та дзеркало з підсвіткою, встановлено умивальник зі змішувачем та тумбою, витяжку з вимикачем, рушникосушарку, полички та тримачі. Також є простора душова кабіна зі скляними дверима та тропічним душем. Квартира має сучасне зональне освітлення, детально продумане розміщення розеток та вимикачів.

Додатково встановлено лічильник тепла на квартиру та якісні терморегулятори, а також кондиціонер марки Cooper&Hunter. Квартира готова до облаштування меблями, текстилем та декором. Будинок має утеплений фасад мінеральною ватою, склопакети від забудовника, централізоване опалення, протипожежну систему, сучасні пасажирські та вантажні ліфти (три ліфти на секцію), консьєрж - сервіс 24/7. Недалеко від будинку знаходяться ліс, яблуневі сади, озеро та дитячі майданчики.

У пішій доступності розташовані супермаркети Фора, Новус, Нова пошта, школи (спортивна, музична), дитячий садок, поліклініка, а також зупинки маршрутного транспорту біля комплексу.
Комиссия АН!





Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-814-335-CO.

Додаткова інформація
Мебльована
Телевізор
Сигналізація
Дивіться також
Фастівський район, Новосілки, Лесная ул., 3
Фастівський район, Новосілки, Мира ул., 1
Фастівський район, Новосілки, Озерная ул., 1
Фастівський район, Новосілки, Мира ул., 7
Фастівський район, Новосілки, Пригородная ул., 22, 22
Фастівський район, Новосілки, Лесная ул., 1А
Фастівський район, Новосілки, Лесная ул., 1А
Фастівський район, Новосілки, Озерная ул., 1