Оренда будинків Вишгород
Оренда будинків Вишгород - 1
Оренда будинків Вишгород - 2
Оренда будинків Вишгород - 3
Оренда будинків Вишгород - 4
Оренда будинків Вишгород - 5
Оренда будинків Вишгород - 6
Оренда будинків Вишгород - 7
Оренда будинків Вишгород - 8
Оренда будинків Вишгород - 9
Оренда будинків Вишгород - 10
Оренда будинків Вишгород - 11
Оренда будинків Вишгород - 12
Оренда будинків Вишгород - 13
Оренда будинків Вишгород - 14
Оренда будинків Вишгород - 15
Оренда будинків Вишгород - 16
Оренда будинків Вишгород - 17
Оренда будинків Вишгород - 18
Оренда будинків Вишгород - 19
Оренда будинків Вишгород - 20
Оренда будинків Вишгород - 21
Оренда будинків Вишгород - 22
Оренда будинків Вишгород - 23

Здам будинок з бомбосховищем у Вишгороді

Оренда будинків
Вишгородський район, Вишгород, Фруктовая ул., 223Б
Основна інформація
Кімнат
5
Площа
280 м2
Площа ділянки
6сот
Система опалення
Газофікація
Опис
ПоказатиЗгорнути

Вишгород, мкр.Дідовиця, вул. Фруктова 223Б. Пропонується в оренду чудовий 3-пов. будинок з надійним бомбосховищем в закритому містечку на в’їзді у Вишгород (не доїжджаючи до КП-: ). За 6 км від Києва. Закрита територія, охороняється, у зеленій зоні. Площа будинку 280 м. кв. Площа ділянки – 6 соток. Будинок після косметичного ремонту. Є все для комфортного життя – бойлер 150 л., 2 газових котли, свердловина 120 м, септик, електрика -3 фази, 15 кВт.
Кухня 12м. Невелика, але дуже світла і з усім необхідним – посудомийна машина, витяжка, газова плита та електрична духова шафа, мікрохвильова піч, також є новий пилосмок. Холодильник ще не перенесли в кухню, але він є –марки Gorenje. В наявності весь необхідний посуд. На вікнах плануємо встановити жалюзі. Вітальня-їдальня з комфортними кріслами, діючим каміном та великим диваном. Величезна ванна кімната з пральною машиною, ванною, душовою. На другому поверсі 3 кімнати – невеличка, але комфортна дитяча, та ще одна кімната з розкладним диваном. Окремий санвузол. Але найбільшої уваги заслуговує сучасна, комфортабельна спальня з величезною шафою (до речі, нові подушки, ковдри та наматрацники також очікують на вас:-) Третій поверх – це може бути одна з гостьових кімнат, або одна з ваших фантазій:-) Простору там вистачає! Окрема сауна з басейном (2.8 м., 12 куб.м.). Вентиляція в зоні сауни присутня, навіть з функцією підігріву. Вся зона відпочинку обладнана з урахуванням комфорту та безпеки.
На самій території – фруктові дерева, зона мангалу (буде обладнана додатково всім необхідним, включаючи 2 дивани з палет). Є каркасний басейн – 4.57 м, 15 куб. м., який з легкістю встановлюємо на подвір’ї. Є місце для 6 авто. Домофон, інтернет, сигналізація по всьому будинку, сейф. Тепла підлога практично по периметру всього будинку, кондиціонери. Дуже приємні комунальні платежі:-)
Чекаємо на порядних, охайних людей. 45000 грн, якщо хочете відпочити влітку (травень-вересень), 40000 грн, якщо орендуєте на рік.
Номер оголошення на сайті компанії: RH-192-117-CO.

Дивіться також
Вишгородський район, Вишгород, Осещина, 4- Садовая
Вишгородський район, Вишгород
Вишгородський район, Вишгород, ул.Святославская(частный сектор)