Продаж будинків Іванівка
Продаж будинків Іванівка - 1
Продаж будинків Іванівка - 2
Продаж будинків Іванівка - 3
Продаж будинків Іванівка - 4
Продаж будинків Іванівка - 5
Продаж будинків Іванівка - 6
Продаж будинків Іванівка - 7

Будинок (65м2)

Продаж будинків
Петриківський район, Іванівка, Садова
Основна інформація
Площа
65 м2
Площа ділянки
25сот
Паркінг
Опис
ПоказатиЗгорнути

Продається затишний будинок у приміському селещі Іванівка. Будинок знаходиться в живописному місці на вулиці Садова. Ціна незвичайно приваблива - всього 5700 доларів, що робить його вигідним варіантом для придбання.

Площа будинку становить 65 квадратних метрів, що дозволяє забезпечити комфортне проживання для невеликої сімї. Додатково, на ділянці площею 25 соток є можливість розширення забудови або створення прекрасного саду з власною зоною відпочинку.

У будинку розташовано 2 спальні, що робить його ідеальним варіантом для сімей з дітьми чи для тих, хто бажає мати додаткову кімнату для гостей. Поверховість будинку - 1, що сприяє зручності та безпекі під час експлуатації. Є кадастровий номер.

Відстань від міста становить всього 20 кілометрів, що дозволяє насолоджуватися спокоєм та затишком сільського життя, не відчуваючи незручностей довгих поїздок до міста. Поряд з будинком проходить нова траса Решетіловка-Дніпро. Також до будинку додається гараж, що забезпечує зручність та безпеку зберігання автомобіля.

Не упустіть можливість стати власником цього прекрасного будинку за вигідною ціною. Телефонуйте прямо зараз для отримання детальної інформації. З повагою, Партін Олексій.

Дивіться також
Петриківський район, Єлизаветівка, Калинова
Петриківський район, Курилівка, Весняна
Петриківський район, Сотницьке, Рибальська
Петриківський район, Курилівка, Польова
Петриківський район, Куліші, Орільська
Петриківський район, Петриківка, Волошкова, 17
Петриківський район, Курилівка, Заречна
Петриківський район, Радсело, с/т Ремонтник