Продаж площ Київ
Продаж площ Київ - 1
Продаж площ Київ - 2
Продаж площ Київ - 3
Продаж площ Київ - 4

Торгові площі (72м2)

Продаж площ
Київ, Дарницький район, вул. Драгоманова, д. 38Г
Основна інформація
Кімнат
1
Площа
72 м2
Поверх
1/1
Опис
ПоказатиЗгорнути

Продаж окремої будівлі - вул. Драгоманова 38 Г, під магазин площею 72м.кв.
Продаю власну будівлю, оформлена на ТОВ. Можливі продажі як самої нерухомості, так і корпоративних прав.
Будівля розміщена біля нових будинків, має окрему адресу, паспорт БТІ та витяг з реєстру про право власності. Збудована та введена в експлуатацію забудовником при будівництві сусіднього багатоквартирного дев'яти поверхового житлового будинку як “магазин біля дому” в 2021 році. В будівлі працює мережевий системний орендар магазин напівфабрикатів “Сам Удома”.
Сучасний вигляд та вікна на весь фасад, дозволяють використовувати як цілу будівлю, так і розділити на два приміщення з окремими входами.
Поруч парковка та ряд нових багатоповерхівок. В радіусі 100 метрів живе більше 1000 людей, в радіусі 500 метрів більше 5000 людей. Будівля розташована на перехресті трафіків в середині масиву. Навіть при мінімальній конверсії будь-яка торгівля чи надання послуг буде досить вигідним.
Рекомендую придбати як інвестиційну нерухомість для здачі в оренду. В порівнянні з доходом від квартири за аналогічну вартість Ви матимете в 2 рази вищий дохід, без щомісячного клопоту з орендарями, не потрібно купувати техніку та робити ремонт.
Також, підходить під власний бізнес. Наявність своєї нерухомості піднімає капіталізацію, знижує ризики та дозволяє в будь-який момент взяти кредит на розвиток.
Телефонуйте чи пишіть. Можу показати документи, показати будівлю та докладно відповісти на ваші запитання.

Дивіться також
Київ, Дарницький район, Харківський, Каменская ул., 127А
Київ, Дарницький район, Позняки, Здолбуновская ул., 13
Київ, Дарницький район, Позняки, Канальная ул., 8
Київ, Дарницький район, Позняки, Елены Пчилки ул., 3