Продаж квартир Київ
Продаж квартир Київ - 1
Продаж квартир Київ - 2
Продаж квартир Київ - 3
Продаж квартир Київ - 4
Продаж квартир Київ - 5
Продаж квартир Київ - 6

Квартира однокімнатна (35м2) за ціною: 67500$

Продаж квартир в ЖК Навігатор
Київ, Оболонський район, пер. Балтійський, 3а
Почайна (Петрівка)
Основна інформація
Кімнат
1
Площа
35 м2
Житлова
20м2
Кухні
2
Поверх
15/25
Опис
ПоказатиЗгорнути

Продається затишна 1-кімнатна квартира-студія в каркасно-монолітному будинку ЖК Навігатор, що розташований за адресою пер. Балтійський 3А в престижному Оболонському районі. Будинок вже зданий в експлуатацію та повністю заселений.

Площа квартири - 35 кв.м. Вікна виходять у двір, надаючи тишу та спокій. Будинок оснащений зовнішнім утепленням, що забезпечує економію енергоресурсів.

Квартира повністю укомплектована новими, сучасними меблями, виготовленими на замовлення, та новою побутовою технікою з гарантією: кондиціонер, телевізор, пральна машина, бойлер, холодильник, варильна поверхня, духова шафа, витяжка. Бронедвері, а також засклений балкон додають комфорту та безпеки.

У будинку присутній консьєрж, відеоспостереження, 3 швидкісних ліфти та пожежна сигналізація. Лічильники на воду, електрику та опалення дозволяють контролювати витрати.

Район ЖК Навігатор ідеально розвинений: на території комплексу розташовані продуктові магазини, кавярні, салони краси, будівельний магазин, дитячі магазини, пошта та аптеки. Поруч готується до відкриття ТЦ Baltic Sky з сучасним супермаркетом NOVUS.

Зручна транспортна доступність: 7 хвилин пішки до громадського транспорту, 15 хвилин їзди на метро Почайна та Оболонь, 5 хвилин на авто. До центру міста - всього 15 хвилин на автомобілі.

В районі розташовані школа, дитсадок, а також парки Березовий Гай та Куренівський для приємних прогулянок та активного відпочинку.

Не втрачайте шанс придбати цю чудову квартиру в зручному та комфортному місці! За деталями та для організації перегляду звертайтеся за телефоном.

Додаткова інформація
Тип кімнат: роздільні
Санвузол: суміщений
Ліфт
Дивіться також
ТОП
Київ, Оболонський район, Оболонь, пр. Оболонский, 15б
ТОП
Київ, Оболонський район, Оболонь, пр. Владимира Ивасюка (Героев Сталинграда), 52
ТОП
Київ, Оболонський район, Оболонь, Иорданская ( Гавро Лайоша ) ул., 8
Київ, Оболонський район, Куренівка, Балтийский пер., 5
Київ, Оболонський район, Пріорка, Коноплянская ул., 22
Київ, Оболонський район, Пуща-Водиця, Квитка Цисык ул., 34
Київ, Оболонський район, Оболонь, Богатырская ул.
Київ, Оболонський район, Мінський, Семьи Кульженков ул., 6