Оренда квартир Київ
Оренда квартир Київ - 1
Оренда квартир Київ - 2
Оренда квартир Київ - 3
Оренда квартир Київ - 4
Оренда квартир Київ - 5
Оренда квартир Київ - 6
Оренда квартир Київ - 7
Оренда квартир Київ - 8
Оренда квартир Київ - 9
Оренда квартир Київ - 10
Оренда квартир Київ - 11
Оренда квартир Київ - 12
Оренда квартир Київ - 13

Оренда Трьохкімнатні квартири (166м2) 50000 грн

Оренда квартир в ЖК Панорама на Печерську
Київ, Печерський район, вул. Євгена Коновальця, 44
Основна інформація
Кімнат
3
Площа
166 м2
Житлова
100м2
Кухні
25м2
Поверх
26/27
Опис
ПоказатиЗгорнути

В довгострокову оренду здається двоповерховий розкішний пентхаус з видом! Знаходиться в елітному районі Києва, ЖК Панорама на Печерську, на 26 та 27 поверхах. Загальна площа складає 160 кв.м. Це перша здача після власників! На території є закрита зона, підземний паркінг, консьєрж. Також на території є супермаркет, дитячий садок, магазини/салони краси тощо. Етаж закритий від сторонніх, вхід дозволено лише мешканцям цього поверху, а також є окремий ліфт, що веде безпосередньо до підземного паркінгу (за бажанням можна орендувати паркомісце за 100 доларів на місяць). У квартирі є охоронна система Ajax та зовнішня відеоспостереження. Зроблений дизайнерський ремонт з використанням матеріалів преміум-класу. Паркетна дошка Мербау, італійська плитка Оникс, декоративна штукатурка на стінах, двері з натуральної ясеневої деревини. Вікна з металопластика Salamander. У кожній кімнаті є інверторні кондиціонери Daikin для охолодження та обігріву. На першому(26) поверсі підлога з плитки з підігрівом.

Перший(26) поверх: велика студія з кухнею-вітальнею. Блискуча біла кухня зі вбудованою побутовою технікою преміум-сегменту! Вбудований холодильник, вбудована духовка/мікрохвильова піч/посудомийна машина Bosch, індукційна варильна поверхня Siemens. Також є додатковий вбудована морозильна камера. Водний кулер, кавоварка, електричний чайник. Обідній стіл з натурального дерева. Мякі меблі з натуральної шкіри. Балкон з розсувною скляною системою дверей. Дизайнерськы сходи з ясеневої деревини зі скляним поручнем. Велика гардеробна. Санвузол зі скляною душовою кабіною, пральною машиною, умивальником та туалетом (сантехніка Villeroy Boch).

Другий(27) поверх: головна спальня з італійським ліжком і приліжковими тумбочками, великим комодом (довжина 2,9 м), туалетним столиком. Люстри з австрійського хрусталю. Гостьова кімната (кабінет або дитяча кімната) з мякими меблями, робочим столом, шафою, телевізором та вихідом на балкон. Ще одна велика гардеробна з сейфом. Санвузол з камяною ванною, умивальником, туалетом, бойлером та вбудованою системою зберігання (сантехніка Villeroy Boch та Laufen). Також з 27-го поверху є вихід до підїзду.

Додаткова інформація
Мебльована
Пральна машина
Телевізор
Холодильник
Показати всю додаткову інформацію: 11
Дивіться також
Київ, Печерський район, Центр, Жилянская ул., 59
Київ, Печерський район, Печерськ, Леси Украинки бул., 7
Київ, Печерський район, Нова забудова, вулиця Антоновича, 112
Київ, Печерський район, Печерськ, Антоновича ул., 112
Київ, Печерський район, Чорна Гора, Николая Михновского бул., 14/16
Київ, Печерський район, Нова забудова, вулиця Шота Руставелі, 25
Київ, Печерський район, Липки, вулиця Шовковична, 29
Київ, Печерський район, Печерськ, ул. Крещатик, 15