Оренда будинків Ходосівка
Оренда будинків Ходосівка - 1
Оренда будинків Ходосівка - 2
Оренда будинків Ходосівка - 3
Оренда будинків Ходосівка - 4
Оренда будинків Ходосівка - 5
Оренда будинків Ходосівка - 6
Оренда будинків Ходосівка - 7
Оренда будинків Ходосівка - 8
Оренда будинків Ходосівка - 9

Будинок (113м2)

Оренда будинків
Бучанський район, Ходосівка
Основна інформація
Площа
113 м2
Площа ділянки
3сот
Опис
ПоказатиЗгорнути

ПН 40702.Здам в оренду повністю автономний таунхаус для родини з 2-5 людей в с. Ходосівка.
Дім побудований за стандартами пасивного будинку Німеччини і пропонує найвищий рівень комфорту для його мешканців. Tаунхаус споживає до 20 разів менше енергії на опалення ніж звичайний будинок! Будинок настільки енергоефективний, що за потреби його можна опалювати звичайними свічками. Максимальна теплова потреба будинку скаладає 1.1 кВт електричного опалення (або менше ніж потужність звичайної праски) при зовнішній температурі повітря -20 С.
Загальна площа – 113.4 м2, кухня-вітальня - 40 м2, три спальні - 11.5, 11.6 та 13.6 м2, два санвузли. Сучасний ремонт. Таунхаус розташований на 3 сотках землі, закрита територія, асфальтований підїзд, є паркінг на 2 авто, генератор, сучасне озеленення.
Чудове сполучення з Києвом, поруч школа, дитсадок, озеро, ліс, супермаркет, кінотеатр, басейн, приватна клініка та аутлет-центр «Мануфактура».
Таунхаус повністю меблований - заходь і живи! В будинку екологічні дизайнерські меблі, включаючи вбудовану кухню, шафи з фурнітурою BLUM та мякі меблі. Новітня система вентиляції з рекуперацією тепла. Енергоефективна побутова техніка: індукційна плита, духова шафа, посудомийка, бойлер, холодильник, пральна машина, микрохвильовка.
Електричний генератор, індивідуальна сведловина і екологічна автономна каналізація з європейською технологією біофільтрації. Високошвидкісний інтернете через оптоволоконний кабель.
Поєднання низької потреби в опаленні будинку, системи автономного енергопостачання і водопостачання, а також постінний доступ до мережі інтернет робить цей будинок справжньою фортецею родинного затишку навіть під час війни!

Дивіться також
Бучанський район, Ходосівка
Бучанський район, Ходосівка, Вул набережна
Бучанський район, Ходосівка
Бучанський район, Ходосівка
Бучанський район, Ходосівка