Оренда будинків Київ
Оренда будинків Київ - 1
Оренда будинків Київ - 2
Оренда будинків Київ - 3
Оренда будинків Київ - 4
Оренда будинків Київ - 5
Оренда будинків Київ - 6
Оренда будинків Київ - 7
Оренда будинків Київ - 8
Оренда будинків Київ - 9
Оренда будинків Київ - 10
Оренда будинків Київ - 11
Оренда будинків Київ - 12
Оренда будинків Київ - 13
Оренда будинків Київ - 14
Оренда будинків Київ - 15
Оренда будинків Київ - 16
Оренда будинків Київ - 17
Оренда будинків Київ - 18
Оренда будинків Київ - 19

Будинок (251м2)

Оренда будинків
Київ, Солом'янський район, Каменяров пер., 5
Деміївська
Основна інформація
Площа
251 м2
Площа ділянки
10сот
Опис
ПоказатиЗгорнути

Пропонується в оренду великий будинок в Соломянському районі Києва, що може стати ідеальним місцем для комфортного життя або організації різних заходів. Загальна площа будинку становить 6 кімнат на двох поверхах. Будинок побудований у 2006 році з монолітно-залізобетонними перекриттями, що гарантує його надійність та довговічність.

На ділянці площею 10 соток розташовані додаткові зручності, такі як гараж, веранда та альтанка. Також є обладнаний підвал, який може слугувати як місце для сну під час повітряних тривог. У будинку передбачена сауна, що дозволить насолоджуватися релаксацією та зберіганням здоровя.

В будинку є всі необхідні меблі, а також різноманітна побутова техніка: телевізор, праска, фен, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, посудомийна машина, кондиціонер тощо. Для комфортного перебування передбачено підігрів підлоги та камін.

Будинок обладнаний автономним газовим котлом для опалення та гарячої води. Додатково є система централізованої каналізації. Наявний генератор, що забезпечує автономне електроживлення.

Охоронна система та наявність інтернету (дротового) забезпечують безпеку та звязок у будинку. Великий сад на території ділянки додає комфорту та можливості для відпочинку на природі.

Загальний стан будинку оцінюється як хороший, а торг щодо орендної плати є можливим. Надаються всі необхідні документи для укладення договору оренди.
Оплата 1700$+1700$+50% комісія АН

Дивіться також
Київ, Солом'янський район, Відрадний, ул. Патриотов, 33
Київ, Солом'янський район, Колоса Сергея ул. (Соломенский) (Ленина)
Київ, Солом'янський район, Клиническая ул., 28