Продаж квартир Київ
Продаж квартир Київ - 1
Продаж квартир Київ - 2
Продаж квартир Київ - 3
Продаж квартир Київ - 4
Продаж квартир Київ - 5
Продаж квартир Київ - 6
Продаж квартир Київ - 7
Продаж квартир Київ - 8
Продаж квартир Київ - 9
Продаж квартир Київ - 10

3 Кімнатна Парковы Озера Відова

Продаж квартир в ЖК Паркові озера
Київ, Дніпровський район, Воскресенка, вул. Воскресенська, 18
Дарниця
Основна інформація
Кімнат
3
Площа
92 м2
Житлова
48м2
Кухні
20м2
Поверх
19/25
Опис
ПоказатиЗгорнути

У пошуках затишного гніздечка для вашої родини? Мрієте про щось особливе, унікальне і просторе, а головне - із захоплюючим виглядом? Ми впевнені, що ми знайшли ідеальний варіант для вас! Представляємо вам цю чудову квартиру з чудовим виглядом, двома окремими кімнатами та просторою кухнею-вітальнею, а також лоджією. Загальна площа складає 92 квадратні метри, і вона знаходиться у житловому комплексі "Паркові озера" за адресою вул. Воскресенська, 18, Дніпровського району.

Ця перлина знаходиться на 19 поверсі в 25-поверховому монолітно-каркасному утепленому будинку, побудованому в 2018 році. Квартира облаштована дизайнерським ремонтом, втіленим з використанням високоякісних будівельних матеріалів, та оснащена всім необхідним для комфортного життя. Тут ви знайдете якісні меблі та техніку від відомих брендів-виробників, що відповідають найвищим стандартам якості.

Підніміться в цю квартиру, і перед вами розкриється чудовий панорамний вид на зелене місто. Ви не захочете спускатися на землю, особливо ввечері, коли перед вами відкривається неймовірний червоний захід сонця. На балконі, з чашкою ароматного чаю, ви відчуєте потік найяскравіших емоцій, забудете про всі турботи великого міста та відчуєте себе, як удома.

Теплими вечорами ви можете прогулятися навколо озера або парком Перемоги, який знаходиться в кроковій доступності. Житловий комплекс "Паркові озера" забезпечує вашу безпеку, маючи закриту прибудинкову територію з цілодобовим відеоспостереженням та охороною. Крім того, він пропонує розвинену інфраструктуру з численними дитячими та спортивними майданчиками, магазинами, кафе, салонами краси, школами та дитячими садками. Зручне транспортне сполучення дозволить вам швидко дістатися будь-якої точки столиці, а станція метро Дарниця знаходиться всього в 15 хвилинах ходьби.

Не пропустіть шанс стати щасливим власником цієї чудової квартири! Телефонуйте нам та записуйтесь на перегляд вже сьогодні.
Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-771-966-CO.

Додаткова інформація
Тип кімнат: роздільні
WIFI
Мебльована
Пральна машина
Показати всю додаткову інформацію: 13
Дивіться також
Київ, Дніпровський район, Воскресенка, Остафия Дашкевича ул., 26A
Київ, Дніпровський район, Воскресенка, Воскресенская ул., 18
Київ, Дніпровський район, Воскресенка, Интернационального Легиона ул.
Київ, Дніпровський район, Воскресенка, Воскресенская ул., 14
Київ, Дніпровський район, Воскресенка, Кибальчича Николая ул., 2