ТОП
Продаж будинків Київ
Продаж будинків Київ - 1
Продаж будинків Київ - 2
Продаж будинків Київ - 3
Продаж будинків Київ - 4
Продаж будинків Київ - 5
Продаж будинків Київ - 6
Продаж будинків Київ - 7

Продається будинок 100 кв.м., вул. Гоголя, 9.

ТОП
Продаж будинків
Київ, Деснянський район, Троєщина, Гоголя, 9
Основна інформація
Кімнат
5
Площа
100 м2
Житлова
52м2
Кухні
10м2
Площа ділянки
12сот
Опис
ПоказатиЗгорнути

Запрошуємо до затишного будинку у спокійному місці!
вул. Гоголя, 9. Деснянський р-н. Троєщина.
Продається приватний будинок загальною площею 100 кв.м у двох рівнях, що розташований на ділянці площею 12 соток. Будинок складається з трьох поверхів та п'яти кімнат, готових відобразити ваші індивідуальні потреби та ідеї.
Хоча будинок потребує капітального ремонту, його унікальна архітектура та чарівний пейзаж роблять його ідеальним варіантом для творчого оновлення. Вам буде доступний простір для втілення ваших ідей та створення власного уюту.
На ділянці розташований гараж та погреб, що додає додаткових можливостей для зручності та зберігання. Вода та електроенергія вже підключені, а септик готовий до використання. Газова лінія проходить вздовж вулиці, що створює можливість в разі потреби для подальшого підключення.
Будова розташована в історичній місцевості, де з давних давен князі будували елітні маєтки для відпочинку. І сама атмосфера цієї місцевості: луги, річки та озера, що розташовані майже поруч. Місцевість налаштовує на здоровий спосіб життя та сприяє енергетичній активності, що в свою чергу поновлює втрачені з роками життєві сили.
У чоловіків підвищується і кріпне чоловіча сила та виникає бажання робити дітей. А жінки народжують їм здорових і красивих чад.
Ласкаво просимо до вашого нового дому, де поруч з вами живуть лелеки, створюючи особливий атмосферний фон. Сусіди – долгожителі, готові вас прийняти в спільноту та допомогти в адаптації.
Цей будинок - чудова можливість створити власний затишний куточок в спокійному та живописному місці. Запрошуємо вас на перегляд, щоб ви могли оцінити його потенціал та зробити його своїм власним! Для додаткової інформації та назначення перегляду, будь ласка, зв'яжіться за телефоном O67*I49*ЗЗ25.
Не пропустіть шанс створити своє унікальне житло та бути частиною гармонійного середовища!
Ціна: 100 000 $.

Додаткова інформація
Водопровід
Каналізація
Дивіться також
ТОП
Київ, Шевченківський район, КПІ (Політехнічний інститут), провулок Чеховський, 11
ТОП
Київ, Шевченківський район, Лук'янівка, ул. Тургеневская, 64
Київ, Святошинський район, Новобіличи
Київ, Дарницький район, Провулок Овражний
Київ, Дарницький район, улица Набережная
Київ, Дарницький район, Бортничі, Лесная ул., 80
Київ, Подільський район, вул. Чигиринська
Київ, Подільський район, Виноградарь, Белицкая ул., 4