Продажа домов Киев
Продажа домов Киев - 1
Продажа домов Киев - 2
Продажа домов Киев - 3
Продажа домов Киев - 4
Продажа домов Киев - 5
Продажа домов Киев - 6
Продажа домов Киев - 7
Продажа домов Киев - 8
Продажа домов Киев - 9
Продажа домов Киев - 10
Продажа домов Киев - 11
Продажа домов Киев - 12
Продажа домов Киев - 13

Продаж будинку 217 м2, Бортничі, Дарницикого району

Продажа домов
Киев, Дарницкий район, Бортничи, ул. Левадная
Бориспольская
Основная информация
Комнат
7
Площадь
217 м2
Площадь участка
12сот
Система отопления
Санузел
несколько санузлов
Описание
ПоказатьСвернуть

Продаж будинку 217 м2, Бортничі, поряд метро Бориспільська, на межі м. Київ, у садовому товаристві, в якому є охорона, голова, бухгалтер, електрик. Будинок повністю цегляний та утеплений, побудований та введений в експлуатацію у 2016 році (первинне житло). Має 2 повноцінні поверхи висотою стелі 3м, вихід на горище, а також цокольний поверх висотою 2,6м.
Планування будинку: На першому поверсі: роздягальна, кухня-їдальня, окреме приміщення для кухні (шафи, морозильні камери, додатковий холодильник тощо) велика вітальня, санвузол. На другому поверсі: три спальні кімнати, великий санвузол, вихід на балкон та горище. На цокольному поверсі: велика кімната 32 м2 для проживання (або більярдна чи для фітнесу, за бажанням), пральне приміщення, приміщення-електрощитова, кімната, велика котельня з виходом на двір з іншого боку будинку. Будинок дуже теплий та затишний, знаходиться на стадії внутрішнього оздоблення. Цокольний поверх повністю готовий. Дах з бітумної черепиці утеплений мінеральною ватою, залізобетонні перекриття, металеві ковані перила ручної роботи, освітлення в будинку повністю змонтовано, мідна електропроводка, 3-х фазний лічильник, труби опалення та водопостачання Rehau, стальні радіатори. Опалення передбачено від твердопаливного та/або електричного котла.
На ділянці септик з 2 бетонними колодязями по 6 м3 кожний з переливом та виходом на дренажне поле, залитий фундамент під окремий будиночок чи гараж та під навіс для авто, також фундамент для бесідки з цегляним барбекю. Відкатні ворота, по периметру всієї ділянки паркан з профнастилу з кам’яними стовпами.
Повний пакет документів на дім та на ділянку площею 12 соток.
З усіх сторін постійно проживають сусіди. Біля будинку в 30 м невелике озеро з пляжем та місцями для риболовлі, 500 м ліс та інші озера. Гарне транспортне сполучення з Києвом, 15 хв. пішки до зупинки маршрутки потім 5 хв. до центра Бортничі або 15 хв. до метро Бориспільська.
Ціна 155000 Дол. США.

Номер оголошення на сайті компанії: SH-168-382-CO.

Смотрите также
ТОП
Киев, Дарницкий район, Осокорки, Тракторнодетальна, 12
Киев, Дарницкий район, Лесная ул.
Киев, Дарницкий район, Барвінського провулок, 5
Киев, Дарницкий район, Бортничи, Боровая ул., 45
Киев, Дарницкий район, Осокорки, Луговая 10-я ул., 6
Киев, Дарницкий район, Осокорки, Центральная ул., 10
Киев, Дарницкий район, Осокорки, Звездная ул., 24
Киев, Дарницкий район, Осокорки, Тупикова Генерала ул.