ТОП
Продажа домов Киев
Продажа домов Киев - 1
Продажа домов Киев - 2
Продажа домов Киев - 3
Продажа домов Киев - 4
Продажа домов Киев - 5
Продажа домов Киев - 6
Продажа домов Киев - 7
Продажа домов Киев - 8
Продажа домов Киев - 9
Продажа домов Киев - 10
Продажа домов Киев - 11
Продажа домов Киев - 12
Продажа домов Киев - 13
Продажа домов Киев - 14
Продажа домов Киев - 15
Продажа домов Киев - 16
Продажа домов Киев - 17
Продажа домов Киев - 18
Продажа домов Киев - 19
Продажа домов Киев - 20
Продажа домов Киев - 21
Продажа домов Киев - 22
Продажа домов Киев - 23

Двоповерхові котеджі преміум класа

ТОП
Продажа домов
Киев, Дарницкий район, Осокорки, Тракторнодетальна, 12
Основная информация
Комнат
3
Площадь
145 м2
Жилая
44м2
Кухни
38м2
Площадь участка
3сот
Описание
ПоказатьСвернуть

Преміальне котеджне містечко Svitlo Home — це проєкт 2- поверхових будинків клубного типу з прямим виходом на Дніпро. Особливість містечка полягає в концепції заміського курорту — на території передбачені відкритий басейн з лаунж-зоною навколо, набережна з велодоріжкою, піщаний пляж, футбольне поле, тенісний корт, дитячі майданчики, понтон для риболовлі та навіть бомбосховище. Весь простір облаштують по ландшафтному дизайну з продуманим зонуванням. Також варто відзначити, що територія комплексу знаходиться під цілодобовою охороною.

Двоповерхові котеджі преміум класа будуть площею 144 кв.м з власною земельною ділянкою 3 сотки. Монолітно-каркасна технологія утепленна мін ватою, стіни з газоблока і алюмінієвими вікнами. На території містечка буде розташовано 16 дуплексів і 4 окремо стоячих будинка з власними ділянками різної площі. Перед кожним котеджом розрахована парковка на два авто і власним двориком за будинком для відпочинку. Кожен з власників буде мати свою свердловину 70 метрів, переливний септик, електроенергія і газ. На першому поверсі велика кухня-вітальня, санвузол, тамбур, котельня і велика тераса. Другий поверх: три кімнати, два санвузли і три балкони з кожної кімнати.

Родзинкою містечка є унікальне розташування на мальовничому березі Дніпра всього в 9 км від станції метро «Славутич» — це 10 хвилин їзди на авто. По сусідству розташований однойменний апарт-комплекс від девелопера Status Group і ЖК Sky River. Поруч розташовані інші котеджні містечка всім відомі як Riviera Zoloche Deluxe, Zoloche в селі Вишеньки.
Осокорки, Дарницький район, місто Київ в якому будуємо містечко, складається в основному з приватних котеджів і заміських комплексів. Вся основна інфраструктура — це школи та дитячі садки, лікарні та поліклініки, торгово-розважальні центри і гіпермаркети. В окрузі будинку відкрито кілька продуктових магазинів, до супермаркету «Фора» 3 хвилини їзди.
До Вишенської середньої школи 3 хвилини на авто, найближчий дитячий садочок — в 6 хвилинах.
Вихідний день можна провести з друзями в пейнтбольному клубі Forester, до якого 3 км. На такій же відстані, але в іншій стороні розташований клуб верхової їзди «Кінний манеж». У 5 хвилинах їзди є критий льодовий каток.

Смотрите также
Киев, Дарницкий район, Осокорки, ул. Садовая, 159
Киев, Дарницкий район, Осокорки, Садовая 100-я ул.
Киев, Дарницкий район, Осокорки, Орхидейная ул., 10