Аренда домов Киев
Аренда домов Киев - 1
Аренда домов Киев - 2
Аренда домов Киев - 3
Аренда домов Киев - 4
Аренда домов Киев - 5
Аренда домов Киев - 6
Аренда домов Киев - 7
Аренда домов Киев - 8
Аренда домов Киев - 9
Аренда домов Киев - 10

Дом, коттедж, дача (60м2)

Аренда домов
Киев, Днепровский район, ул. Садовая, 55
Левобережная
Основная информация
Площадь
60 м2
Площадь участка
2сот
Описание
ПоказатьСвернуть

Запрошуємо вас на оренду затишного та функціонального котеджу за адресою Садова вулиця, 55, розташованого в екологічній оазі Лівобережного Києва - РУСАНІВСЬКІ САДИ. Цей будинок є частиною нового проекту, який пропонує зміну стандартів життя. Основна відмінність цього проекту полягає в тому, що будинок створений для вас, а не ви під нього.

Це новий будинок з першою орендою у 2024 році, з загальною площею 60 м #178; на двох поверхах. На другому поверсі розташовані дві спальні (батьківська та дитяча або кабінет та спальня) площею 10 і 14,5 м #178; відповідно. На першому поверсі розташована прихожа (30 м #178;), гостьова кімната, кухня з їдальнею та санвузол.

Цей будинок має сучасний та практичний дизайн, а також ефективну систему опалення, яка дозволяє заощадити енергію навіть у пікові морози. Система очищення води забезпечує мяку воду для приймання душу та миття посуду, а зворотний осмос забезпечує чисту воду для пиття та приготування їжі. Кожне приміщення має чисте та підігріте повітря взимку та охолоджене влітку, що забезпечується сучасними рекуператорами.

Також доступні два паркомісця та електрозаправка для автомобіля. Поруч знаходиться зупинка міських автобусів 111 та 117, які прямують до метро Лівобережна/Дарницька площа та метро Українських Героїв. Ви також зможете насолодитися близькістю до русанівського озера та пляжу, дитячих садків, кафе, магазинів та шкіл.

Запрошуємо вас на огляд цього чудового будинку.
Оплата 849$+50% комісія АН

Смотрите также
Киев, Дарницкий район, ул.Дамбовая
Киев, Садовая 31-я ул.
Киев, Шмидта Отто ул., 22/26
Киев, Дарницкий район, ул. Арефьева
Киев, Соломенский район, Отрадный, ул. Патриотов, 33
Киев, Деснянский район, Троещина, Дзержинского ул., 12А
Киев, Днепровский район, Садовая ул., 55
Киев, Луганская ул., 42