Аренда домов Киев
Аренда домов Киев - 1
Аренда домов Киев - 2
Аренда домов Киев - 3
Аренда домов Киев - 4
Аренда домов Киев - 5
Аренда домов Киев - 6
Аренда домов Киев - 7
Аренда домов Киев - 8

Дом, коттедж, дача (54м2)

Аренда домов
Киев, Днепровский район, ул. Садовая, 55
Левобережная
Основная информация
Площадь
54 м2
Площадь участка
2сот
Описание
ПоказатьСвернуть

Пропонуємо оренду сучасного та функціонального котеджу, розташованого за адресою Садова вулиця, 55, в екологічній оазі Лівобережного Києва - РУСАНІВСЬКІ САДИ. Це ідеальне місце для тих, хто шукає затишок та комфорт у зеленій зоні столиці.

Цей новий будинок з першою орендою в 2024 році пропонує своїм мешканцям стильний і практичний дизайн. Загальна площа складає 60 м #178; на двох поверхах. На другому поверсі розташовані дві спальні: батьківська (14,5 м #178;) та дитяча (10 м #178;), або можливість використання однієї з кімнат як кабінету. На першому поверсі знаходиться прихожа (30 м #178;), гостьова кімната, кухня з їдальнею та санвузол. Легко доступні сходи з низькою висотою кроку, спроектовані для зручності літніх людей.

Будинок енергоефективний, з витратами на опалення до 2 кВт на годину навіть у пікові морози. Система очищення води забезпечує мяку воду для прийому душу та миття посуду, зворотний осмос забезпечує чисту воду для пиття та приготування їжі. Кожне приміщення має чисте та підігріте повітря взимку та охолоджене влітку, що забезпечується рекуператорами.

Поруч із будинком є два паркомісця та електрозарядка для авто. Зручна транспортна розвязка зупинок міських автобусів 111 та 117, що прямують до метро Лівобережна/Дарницька площа та метро Українських Героїв. На території є доступ до русанівського озера та пляжу, дитячі садки, кавярня, школа та магазин.

Запрошуємо на огляд цього затишного будинку, або навіть можна спробувати прожити одну добу, щоб власноруч переконатися у всіх перевагах проживання в Русанівських Садах. Переходьте на новий рівень комфорту та зручності з квартири до будинку, долучайтесь до спільноти домокористувачів Русанівських Садів!

Будинок пройшов дизайнерський ремонт та готовий до заселення. Це чудова можливість насолодитися комфортним життям у зеленому серці столиці.
Оплата 799$+799$+50% комісія АН

Смотрите также
Киев, Дарницкий район, Осокорки, ул. Садовая, 64
Киев, Днепровский район, Садовая ул., 55
Киев, Армейская ул., 4
Киев, Дарницкий район, СМ Вишенки
Киев, Дарницкий район, Осокорки, Олимпия Галика ул., 4
Киев, Садовая 31-я ул.
Киев, Стеценко ул., 28
Киев, Садовая 23-я ул.