Аренда домов Киев
Аренда домов Киев - 1
Аренда домов Киев - 2
Аренда домов Киев - 3
Аренда домов Киев - 4
Аренда домов Киев - 5
Аренда домов Киев - 6
Аренда домов Киев - 7
Аренда домов Киев - 8
Аренда домов Киев - 9
Аренда домов Киев - 10
Аренда домов Киев - 11
Аренда домов Киев - 12

Дом, коттедж, дача (133м2)

Аренда домов
Киев, Святошинский район, ул. Садовая, 44
Академгородок
Основная информация
Площадь
133 м2
Площадь участка
3сот
Описание
ПоказатьСвернуть

Пропонується у оренду житловий будинок в Святошинському районі міста Києва, за адресою вулиця Садова, 24, будинок 44. Цей двоповерховий будинок знаходиться в живописному та затишному районі СТ Приладобудівник.

Будинок має всі зручності для комфортного проживання: чотири окремі спальні, кухня, два санвузли з великою ванною та душовою кабіною. Загальна площа будинку дозволяє вам розкласти простір зручно та функціонально. Також в будинку встановлена побутова техніка, включаючи варильну панель, духову шафу, холодильник та посудомийну машину, що полегшує ваше повсякденне життя.

Відмінним бонусом є швидкісний Інтернет та система відеоспостереження, які забезпечують вашу безпеку та зручність. Загальна площа огородженої території становить 3 сотки, де є місце для двох автомобілів.

Розташування будинку також додає йому привабливості: поруч знаходиться ТРЦ Lavina Mall, супермаркети Ашан, Новус, Епіцентр. До ближчого метро можна дістатися за 5 хвилин автомобілем, а поруч з будинком знаходиться зупинка громадського транспорту, що забезпечить вам легкий доступ до будь-якої точки міста.

Будинок відповідає всім сучасним стандартам житла: має тепловий насос для опалення, автономність при блекауті, зовнішнє утеплення стін пінопластом, евроремонт, підігрів підлоги, балкон, терасу, огорожу, автоматичні ворота та інші зручності.

Не втрачайте можливість проживання у цьому чудовому будинку, який поєднує в собі комфорт, затишок та відмінну локацію в місті Київ.
Оплата 1400$+1400$+50% комісія АН

Смотрите также
ТОП
Киев, Дарницкий район, Бортничи, Алчевской Кристины, 8
Киев, Шевченковский район, Татарка, Шмидта Отто ул., 22/26
Киев, Дарницкий район, улица Варвары Маслюченко (Жданова), д.
Киев, Олимпия Галика ул.
Киев, Днепровский район, Садовая ул., 55
Киев, Стеценко ул., 28
Киев, Садовая 31-я ул.
Киев, Садовая 23-я ул.