Продажа домов Киев
Продажа домов Киев - 1
Продажа домов Киев - 2
Продажа домов Киев - 3
Продажа домов Киев - 4
Продажа домов Киев - 5
Продажа домов Киев - 6
Продажа домов Киев - 7
Продажа домов Киев - 8
Продажа домов Киев - 9
Продажа домов Киев - 10
Продажа домов Киев - 11
Продажа домов Киев - 12
Продажа домов Киев - 13

Продаж будинку 217 м2, Бортничі, Дарницикого району

Продажа домов
Киев, Дарницкий район, Бортничи, ул. Левадная
Бориспольская
Основная информация
Комнат
7
Площадь
217 м2
Площадь участка
12сот
Система отопления
Санузел
несколько санузлов
Описание
ПоказатьСвернуть

Продаж будинку 217 м2, Бортничі, поряд метро Бориспільська, на межі м. Київ, у садовому товаристві, в якому є охорона, голова, бухгалтер, електрик. Будинок повністю цегляний та утеплений, побудований та введений в експлуатацію у 2016 році (первинне житло). Має 2 повноцінні поверхи висотою стелі 3м, вихід на горище, а також цокольний поверх висотою 2,6м.
Планування будинку: На першому поверсі: роздягальна, кухня-їдальня, окреме приміщення для кухні (шафи, морозильні камери, додатковий холодильник тощо) велика вітальня, санвузол. На другому поверсі: три спальні кімнати, великий санвузол, вихід на балкон та горище. На цокольному поверсі: велика кімната 32 м2 для проживання (або більярдна чи для фітнесу, за бажанням), пральне приміщення, приміщення-електрощитова, кімната, велика котельня з виходом на двір з іншого боку будинку. Будинок дуже теплий та затишний, знаходиться на стадії внутрішнього оздоблення. Цокольний поверх повністю готовий. Дах з бітумної черепиці утеплений мінеральною ватою, залізобетонні перекриття, металеві ковані перила ручної роботи, освітлення в будинку повністю змонтовано, мідна електропроводка, 3-х фазний лічильник, труби опалення та водопостачання Rehau, стальні радіатори. Опалення передбачено від твердопаливного та/або електричного котла.
На ділянці септик з 2 бетонними колодязями по 6 м3 кожний з переливом та виходом на дренажне поле, залитий фундамент під окремий будиночок чи гараж та під навіс для авто, також фундамент для бесідки з цегляним барбекю. Відкатні ворота, по периметру всієї ділянки паркан з профнастилу з кам’яними стовпами.
Повний пакет документів на дім та на ділянку площею 12 соток.
З усіх сторін постійно проживають сусіди. Біля будинку в 30 м невелике озеро з пляжем та місцями для риболовлі, 500 м ліс та інші озера. Гарне транспортне сполучення з Києвом, 15 хв. пішки до зупинки маршрутки потім 5 хв. до центра Бортничі або 15 хв. до метро Бориспільська.
Ціна 155000 Дол. США.

Номер оголошення на сайті компанії: SH-168-382-CO.

Смотрите также
Киев, Дарницкий район, Грузинський провулок
Киев, Дарницкий район, вул.Центральна
Киев, Дарницкий район, Вишневая ул.
Киев, Дарницкий район, Провулок Овражний
Киев, Дарницкий район, Центральная, 16
Киев, Дарницкий район, улица 12 абрикосовая
Киев, Дарницкий район, Осокорки, Энтузиастов 2-я ул.
Киев, Дарницкий район, Осокорки, Садовая 122-я ул.