Продажа помещений Смела
Продажа помещений Смела - 1
Продажа помещений Смела - 2
Продажа помещений Смела - 3
Продажа помещений Смела - 4
Продажа помещений Смела - 5
Продажа помещений Смела - 6
Продажа помещений Смела - 7
Продажа помещений Смела - 8
Продажа помещений Смела - 9
Продажа помещений Смела - 10
Продажа помещений Смела - 11
Продажа помещений Смела - 12

Унікальний об’єкт. Вигідна ціна. Центр м. Сміла

Продажа помещений
Смелянский район, Смела, Свердлова
Основная информация
Площадь
370 м2
Описание
ПоказатьСвернуть

Нежитлові приміщення 2-го та 3-го поверхів-магазин та офіс, А-3, а по вул.Соборній , 91б/1 №5 в м. Сміла Черкаської області площа - 370,5м2


Ексклюзивний об’єкт – в центральній частині України, в самісінькому центрі міста Сміла Черкаської області, будівля 2011 року побудови, загальною площею 370 м2.

Приміщення комерційного призначення, розташоване в самому центрі міста, є ідеальним поєднанням магазину – офісу, розташованого на першому (вхід та сходова клітина) та другому поверхах, у той час як на третьому поверсі розташоване розкішне житло.
Цей об'єкт відрізняється своєю ексклюзивністю та комфортом, а також приваблює як жителів міста, так і бізнес-лідерів, які цінують зручність розташування та елегантний стиль.
Будівля з фасадною вітриною привертає увагу прохожих та підкреслює професійний і привабливий характер цього приміщення. Виходячи з його центрального розташування, простір має багато природного освітлення, яке проникає в середину через великі вітражні вікна, створюючи світлу та приємну атмосферу.
У середині на 2-му поверсі організований офіс з торговим залом і окремий санвузол загальною площею 124м2 та має вільне планування і частковий ремонт, що дає можливість переобладнати його під власні потреби й будь-який формат для бізнесу.
Найбільш помітною рисою цього приміщення є наявність житла на третьому поверсі. Загальна площа житлового простору 217 м2.
Окрема сходова клітина та вихід на поверх, висока стеля, передпокій, дві розосереджені спальні, одна з яких виконана в двох рівнях, велика кухня-студія з панорамним акваріумом, спортивний зал, простора вітальня з діючим каміном, сауна з джакузі, та великою зоною відпочинку, все це в комплексі з сучасними матеріалами, якісним ремонтом в поєднанні з дизайном та вдалим плануванням створює атмосферу комфортного і затишного життя.

Смотрите также
Черкассы, ул. Горького
Черкасский район, Дубиевка
Черкассы, Приднепровский район, Припортова, 42/1
Черкассы, Приднепровский район, Таможня, Припортова, 46,
Черкассы, Приднепровский район, вул. Чайковського
Черкассы, Приднепровский район, м. Черкаси, вул. Нечуй Левицького, 30
Черкассы, Сосновский район, Топиловка, вулиця
Черкассы, Сосновский район, Центр, м. Черкаси, пров. Тобілевича, 4