Продажа квартир Гатное
Продажа квартир Гатное - 1
Продажа квартир Гатное - 2
Продажа квартир Гатное - 3
Продажа квартир Гатное - 4

Продажа квартиры трехкомнатной (80м2) по цене: 110000$

Продажа квартир
Фастовский район, Гатное, Абрикосоаа
Основная информация
Комнат
3
Площадь
80 м2
Кухни
11м2
Этаж
1/5
Санузел
совмещенный
Описание
ПоказатьСвернуть

2 1 2 5 5 7 7 9 5
Продається 3-х кімнатна квартира площею 80 м кв., кухня 11.5 м кв., +10 м кв. лоджія, + 10 кв. м. Підвал, в новобудові, 1 поверх 5-поверхового котеджного будинку зі своєю закритою територією. Будинок повністю цегляний, додатково утеплений мінеральною ватою, дуже теплий, зданий в експлуатацію в 2016 р., повністю жилий, всі ремонтні роботи в сусідніх квартирах завершені.
На закритій території є мангал спільного користування, крита альтанка, спортивний та дитячий майданчики, ландшафтне озеленення, відеоспостереження, створено та функціонує дієве ОСББ. Квартира від першого власника, євроремонт, продається з технікою та меблюванням. В квартирі стоїть двохконтурний імпортний газовий котел, якісна проводка, централізоване водопостачання та водовідведення, супутникове телебачення, кондиціонер та інтернет.
Санвузол суміщений, велика ванна, нова якісна сантехніка. З квартири є два виходи, один центральний, та індивідуальний вихід у двір на якому знаходиться закритий ігровий дитячий майданчик.
Територіально - с. Гатне, вул. Абрикосова 6, якщо подивитися по карті, будинок стоїть на межі Київ-область, в пішій доступності метро Теремки – 15 хв, школи, дитячі садки, магазини, аптеки, ТРЦ Республіка, ТРЦ Магелан. Власник понад 3 роки.

Дополнительная информация
Лифт
Смотрите также
Фастовский район, Новоселки, Молодежная ул., 22А
Фастовский район, Боярка, Патріотів, 4
Фастовский район, Новоселки, Садовая ул., 3
Фастовский район, Новоселки, Озерная ул., 1
Фастовский район, Новоселки, Александровская ул.
Фастовский район, Новоселки, Лесная ул.
Фастовский район, Новоселки, Пригородная ул., 24
Фастовский район, Новоселки, Пригородная ул., 22