Продажа участков Бородянка
Продажа участков Бородянка - 1
Продажа участков Бородянка - 2
Продажа участков Бородянка - 3
Продажа участков Бородянка - 4
Продажа участков Бородянка - 5

Земельный участок (11м2)

Продажа участков
Бородянский район, Бородянка, Ігнатова
Основная информация
Площадь
11 сот
Описание
ПоказатьСвернуть

Продаються дві фасадні земельні ділянки, об'єднані в одну, загальною площею 11,4 сотки в прекрасному місті Бородянка, Бучанського р-ну Київської обл.,по вул. Ігнатова. Нерухомість має ідеальне місце розташування, від центру міста в 10 хвилинах пішки.
Ділянка має безпосередніх сусідів, які вже побудувались та активно проживають в цьому чудовому місті. Для зручності майбутнього власника, ділянка має рівну прямокутну форму, а також було проведено роботи з завезення ґрунту для вирівнювання ландшафту, що спрощує процес будівництва.
Особлива перевага цієї нерухомості - наявність можливості підключити світло та газ, що дозволить новому власнику без зайвих клопотів організувати комфортне проживання. Під'їзд до ділянки асфальтований, а від асфальтованої дороги до межі ділянки лише 100 метрів грунтової дороги, що робить доступ до неї зручним і легким.
Загальні розміри земельної ділянки становлять 24 на 49 м, що надає багато простору для втілення будь-яких ідей щодо будівництва мрійного будинку або котеджу.
Враховуючи вигідне місце розташування, наявність комунікацій та гарних сусідів, це є чудовим інвестиційним варіантом для будівництва житла в приємному та затишному місті.
Запрошуємо всіх зацікавлених на огляд цієї привабливої земельної ділянки, яка готова стати вашим власним куточком затишку та комфорту.
ID 352

размещено членом АСНУ

Смотрите также
Бородянский район, Лубянка, ул. Лугова
Бородянский район, Дружня, Вербова
Бородянский район, Клавдиево-Тарасово, провулок Ватутіна
Бородянский район, Блиставица, Ярослава Мудрого ул., 144
Бородянский район, Бабинцы, ул. Жовтнева
Бородянский район, Козинцы, Паліїв
Бородянский район, Галинка
Бородянский район, Микуличи