Аренда квартир Киев
Аренда квартир Киев - 1
Аренда квартир Киев - 2
Аренда квартир Киев - 3
Аренда квартир Киев - 4
Аренда квартир Киев - 5
Аренда квартир Киев - 6
Аренда квартир Киев - 7
Аренда квартир Киев - 8
Аренда квартир Киев - 9
Аренда квартир Киев - 10
Аренда квартир Киев - 11
Аренда квартир Киев - 12
Аренда квартир Киев - 13
Аренда квартир Киев - 14
Аренда квартир Киев - 15
Аренда квартир Киев - 16
Аренда квартир Киев - 17
Аренда квартир Киев - 18
Аренда квартир Киев - 19
Аренда квартир Киев - 20

Аренда четырехкомнатной квартиры (120м2) 2900 $

Аренда квартир в ЖК Премиум
Киев, Голосеевский район, ул. Демиевская, 33
Голосеевская
Основная информация
Комнат
4
Площадь
120 м2
Кухни
20м2
Этаж
10/21
WIFI
Описание
ПоказатьСвернуть

Пропонуються в оренду сучасні та просторі апартаменти 120 кв.м. по вул. Деміївська 33 в одному з найкращих ЖК преміум классу Києва - Парк Авеню | Park Avenue VIP.

Комфорт: презентабельна вхідна група, консьєрж сервіс 24/7, безшумні швидкісні панорамні ліфти, закрита територія з зеленими зонами відпочинку, дитячі майданчики, є підземний паркінг з мийкою для автомобілів і гостьова парковка.

Безпека: доступ в комплекс (також на поверх у ліфт) за пропускною системою з елетронними картками, воєнізована охорона, відео спостереження (камери на всіх поверхах), включаючи ліфти.
Інфраструктура: два продуктових супермаркети VARUS і Велмарт, міні маркет, ресторани, спорт клуб «Спорт-Лайф» преміум формату з басейном для дорослих та дітей, з доріжками по 25м, кондитерські, кавярні, аптека, відділення банків, spa салони, нотаріус, страхова, стоматологічна клініка, приватний дитячий садок, компанія з експлуатації ЖК. У комплексі своя власна котельня та бойлерна гарячої води, аварійні генератори електроенергії та багато іншого.

Розташування: комплекс розташований поруч з Голосіївським парком із каскадом озер, зручна транспортна розвязка-метро Деміївська та Голосіївська в пішій доступності, до центру міста 5 хвилин на авто, зручні виїзди з міста.

Бездоганний сервіс, безпека та комфорт комплексу чудово доповнюють просторі та світлі апартаменти з панорамними вікнами та чудовим краєвидом на місто. Чотирикімнатна квартира на 10 поверсі будинку має загальну площу 120 кв.м. та складається зі спальні з власною ванною кімнатою, двох дитячих кімнат та просторої кухні-вітальні. Є також другий санвузол та господарча кімната, велика гардеробна.

Затишок та комфорт в квартирі технічно допомагає створювати та підтримувати прекрасно продумане освітлення, а також: система очистки води на всю квартиру та, додатково, очистка на питну воду TM Aqantis, 2 бойлери, через які працює очистка води; канальна система кондиціонування TM Daikin на всю квартиру; підігрів підлоги (в гардеробі, обох санвузлах); акустична система та система перегляду відео через проектор TM Denon; система управління black out на вікнах; система розумний дім knx; гріндер в мийці на кухні-подрібнювач відходів. Всі необхідні меблі та побутова техніка: плита та вбудована в неї витяжка TM Bora (Німеччина), тепан (гриль) TM Bora, вбудований холодильник TM Liebherr, духова шафа з функцією розігрівання їжі паром TM De Dietrich, посудомийна машина TM Bosch. Маленька окрема кімната - пральня з машиною для прання та окремою машиною для сушки TM Bosch. В квартирі багато шаф, які гармонійно вбудовано в простір. Перша здача.

Дополнительная информация
Меблирована
Стиральная машина
Телевизор
Холодильник
Показать всю дополнительную информацию: 11
Смотрите также
Киев, Голосеевский район, Академика Заболотного ул., 1
Киев, Голосеевский район, Демеевская ул., д. 29
Киев, Голосеевский район, Заболотного Академика ул.
Киев, Голосеевский район, Новое строение, вулиця Антоновича, 131
Киев, Голосеевский район, Голосеево, Голосіївський проспект, 130/57
Киев, Голосеевский район, Антоновича ул., д. 7в
Киев, Голосеевский район, Кудри Ивана ул.( Джона Маккейна), 1