Продажа квартир Чабаны
Продажа квартир Чабаны - 1
Продажа квартир Чабаны - 2
Продажа квартир Чабаны - 3
Продажа квартир Чабаны - 4
Продажа квартир Чабаны - 5
Продажа квартир Чабаны - 6
Продажа квартир Чабаны - 7
Продажа квартир Чабаны - 8
Продажа квартир Чабаны - 9
Продажа квартир Чабаны - 10
Продажа квартир Чабаны - 11
Продажа квартир Чабаны - 12
Продажа квартир Чабаны - 13
Продажа квартир Чабаны - 14
Продажа квартир Чабаны - 15

Продажа 1-но комнатной квартирі в ЖК "Чабаны Квартал"

Продажа квартир в ЖК Чабаны Квартал
Фастовский район, Чабаны, Машиностроителей ул., 15
Основная информация
Комнат
1
Площадь
48 м2
Жилая
23м2
Кухни
13м2
Этаж
7/7
Описание
ПоказатьСвернуть

Продається чудова 1-кімнатна квартира в ЖК "Чабаны квартал", розташована за адресою: пгт. Чабаны, вул. Машиностроїтелів, 15. Це новий сучасний будинок з красного кирпича, спецпроекту 2015 року, можливий продаж під єОселя.

Квартира знаходиться на мансардному поверсі 7/7 поверхового будинку, має площу 48 квадратних метрів, з чудовим розподілом площі на 23 квадратних метри житлової зони та 13 квадратних метрів кухні. Вона повністю обладнана необхідними меблями та побутовою технікою, готова до заселення.

Квартира має цікаве та нестандартне планування з 5-ма вікнами, що надає приміщенню величезну кількість природного світла. У неї також велика ванна кімната площею 6,5 квадратних метрів з вікном, функціональне та раціональне зонування площі, а кухня з виходом на застеклений балкон має чудовий панорамний вид.

У квартирі зроблений сучасний дизайнерський ремонт в європейському стилі з використанням високоякісних матеріалів. Є вбудовані кухонні меблі з технікою, велика гардеробна, меблі з натурального дерева від європейських виробників. Встановлені металопластикові вікна, мансардні вікна Velux. Автономне опалення, лічильники на газ, воду, світло, підігрів підлоги, доступ до інтернету.

На поверсі всього 2 квартири, в парадному дуже чисто, є ліфт. У дворі є дитячий майданчик, зони відпочинку, 2 продуктові магазини, салон краси, кафе, ресторан, парковка, система відеонагляду, зупинка громадського транспорту.

Переваги пгт. Чабаны включають завжди чисте свіже повітря, артезіанську воду, кілька озер, ліс в пішій доступності. До найближчої станції метро "Теремки" всього 5 хвилин їзди на маршрутці або авто, відмінна транспортна розв'язка. Це благоустроєний район з дитячими садочками, поліклінікою, аптеками, банками, салонами краси, ринком, супермаркетами "Фора", "Мегамаркет", відділенням Нової Пошти, спортивним залом - все в пішій доступності.
Комісія АН!
Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-792-384-CO.

Дополнительная информация
Меблирована
Смотрите также
ТОП
Фастовский район, Чабаны, Машинобудівників, 4в
Фастовский район, Чабаны, Машиностроителей ул., 16
Фастовский район, Чабаны, Покровская ул.
Фастовский район, Чабаны, Машиностроителей ул., 16
Фастовский район, Чабаны, Машиностроителей ул.
Фастовский район, Чабаны, Машиностроителей ул., 14
Фастовский район, Чабаны, Одесское шоссе ул., 18
Фастовский район, Чабаны, Машиностроителей ул., 16