Продажа квартир Брюховичи
Продажа квартир Брюховичи - 1
Продажа квартир Брюховичи - 2
Продажа квартир Брюховичи - 3
Продажа квартир Брюховичи - 4
Продажа квартир Брюховичи - 5
Продажа квартир Брюховичи - 6

Продажа квартиры четырехкомнатной (97м2) по цене: 97000$

Продажа квартир
Львовський горсовет , Брюховичи, Львівська вул.
Основная информация
Комнат
4
Площадь
97 м2
Кухни
30м2
Этаж
2/5
Описание
ПоказатьСвернуть

Розкішна квартира в престижному житловому комплексі Грінвуд-2, розташованому в Брюховичах, всього в 10 км від центру Львова. Квартира має велику кухню вітальню та три ізольовані спальні.
Ця простора та сучасна квартира розташована на 2-му поверсі вже завершеної 2-ї секції комплексу. Пропонуючи легкий доступ до всіх зручностей, які може запропонувати цей унікальний проект.
Завдяки панорамним вікнам, приватному балкону та індивідуальній системі регулювання, ця квартира є ідеальним поєднанням комфорту та стилю. Квартира також має повністю інтегрований паркінг і розташована поруч з дитячими садочками, магазинами та кафе.
Житловий комплекс Greenwood-2 побудований на території площею 7 гектарів і базується на філософії скандинавських країн, яка підкреслює "Живи! Працюй! Відпочивай!"

Комплекс оточений пишною зеленню, віковими деревами, невеликими озерами та набережними, що дає мешканцям можливість насолоджуватися чистим повітрям, мальовничою природою та максимальною тишею.
Крім того, комплекс має критий багаторівневий паркінг, власні футбольний, волейбольний та баскетбольний майданчики, а також інноваційну дитячу зону.

Брюховицький ліс, що знаходиться поруч, ідеально підходить для неспішних прогулянок або спокійного відпочинку.
Брюховичі знаходяться в 20 хвилинах їзди на автомобілі від жвавого міста Львів і можуть похвалитися широким спектром зручностей, включаючи місцеві ресторани, кафе та супермаркети.
Діти шкільного віку мають можливість відвідувати місцеву середню школу № 41, а дошкільнята - приватний дитячий центр Kids Rio.

Тож навіщо чекати? Зв'яжіться з нами вже сьогодні, щоб запланувати перегляд нашої прекрасної трикімнатної квартири в Грінвуді-2. Завдяки ідеальному розташуванню та сучасним зручностям, це ідеальний вибір для тих, хто прагне щасливого та комфортного життя.

Смотрите также
Львовський горсовет , Брюховичи, Макаренка вул., д. 7
Львовський горсовет , Брюховичи, Широка вул.
Львовський горсовет , Брюховичи, Потічок вул., д. 1
Львовський горсовет , Брюховичи, Львівська вул., д. 92