Продажа домов Ходосовка
Продажа домов Ходосовка - 1
Продажа домов Ходосовка - 2
Продажа домов Ходосовка - 3
Продажа домов Ходосовка - 4
Продажа домов Ходосовка - 5
Продажа домов Ходосовка - 6
Продажа домов Ходосовка - 7
Продажа домов Ходосовка - 8
Продажа домов Ходосовка - 9
Продажа домов Ходосовка - 10
Продажа домов Ходосовка - 11
Продажа домов Ходосовка - 12
Продажа домов Ходосовка - 13
Продажа домов Ходосовка - 14
Продажа домов Ходосовка - 15

Дом, коттедж, дача (350м2)

Продажа домов
Бучанский район, Ходосовка, вулиця
Основная информация
Площадь
350 м2
Площадь участка
15сот
Описание
ПоказатьСвернуть


Новий 2-х поверховий цегляний котедж загальною площею 350м2 з окремою лазнею 70м2, всього - 420м2, з асфальтованим підїздом розташований в с. Ходосівка (5км від КП), поряд із лісом на рівній ділянці площею 15 соток. Авторський індивідуальний проект розроблено та здійснено з урахуванням будівельних норм та правил та передбачає зручне планування з просторими світлими приміщеннями. Будинок зданий в експлуатацію у 2008 році, оформлені акти на право власності будівель та акт на землю.
Будинок електрифікований, оснащений газовим опаленням, системою охоронної та пожежної сигналізації, супутниковим телебаченням. Водовідведення – септик. Водопостачання здійснюється від свердловини завглибшки 75м із системою водоочищення.
У будинку знаходиться передпокій, хол, кабінет, кухня-їдальня, камінний зал, 4 спальні, 3 санвузли, більярдна, 2 вбиральні, велика тераса, гараж на два автомобілі, котельня. Приміщення готові до обклеювання шпалерами та укладання покриття підлоги.
На ділянці передбачена окремо стоїть повністю обладнана деревяна сауна (70 м2), в якій знаходиться парилка з дровяною топкою, кімната відпочинку з каміном, санвузол і веранда з піччю барбекю. Ландшафтний дизайн прибудинкової території виконаний у природному стилі зі штучною водоймою та зеленими насадженнями. Виконано систему автоматичного поливу, автоматичне відкривання вїзних воріт та воріт гаража, фонтан, декоративне освітлення території, асфальтована гостьова стоянка.
Будинок зданий під охорону. Поруч Мегамаркет.
Зручна транспортна розвязка.

Смотрите также
Бучанский район, Ходосовка
Бучанский район, Ходосовка
Бучанский район, Ходосовка
Бучанский район, Ходосовка, Киевская ул., 4
Бучанский район, Ходосовка
Бучанский район, Ходосовка
Бучанский район, Ходосовка
Бучанский район, Ходосовка, вулиця