Продажа квартир Сокольники
Продажа квартир Сокольники - 1
Продажа квартир Сокольники - 2
Продажа квартир Сокольники - 3
Продажа квартир Сокольники - 4

Продажа квартиры трехкомнатной (96м2) по цене: 5240725грн

Продажа квартир
Пустомытовский район, Сокольники, Проектована вул.
Основная информация
Комнат
3
Площадь
96 м2
Жилая
35м2
Кухни
20м2
Этаж
5/5
Описание
ПоказатьСвернуть

Без комісії!!! Продаж від забудовника.

Новобудова Feel house від забудовника Lev Development у Франківському районі. Поруч вул. Трускавецька. До перехрестя Стрийська - Наукова 5 хв. на автомобілі.

Ті, хто мріє про затишок за містом, але цінує комфорт та зручність міського життя, матимуть унікальну можливість облаштувати зону відпочинку прямо у власній квартирі. Велика тераса площею 22 м з чудовими краєвидами створить ідеальні умови для відпочинку, вечірніх посиденьок з друзями або просто для насолоди спокоєм і свіжим повітрям прямо у вас вдома.

* Садова зона: Створіть маленький сад або міні-город на терасі. Ви можете вирощувати квіти, трави, овочі або навіть створити вертикальний сад.
* Альтанка або барбекю: Розмістіть альтанку або зону для барбекю на терасі, де можна приготувати страви на вуличному повітрі та проводити вечори з великим задоволенням.
* Місце для відпочинку та занять спортом: Розмістіть на терасі спортивні прилади, наприклад, бігову доріжку, велотренажер чи йога-коврик, щоб займатися спортом або розтягуванням.
* Простір для розваг: Створіть зону зі столом і стільцями для настільних ігор або місце для читання і розмов з книгою або журналом.
Така велика тераса відкриває безліч можливостей для вас, дозволяючи насолоджуватись комфортом і свободою на відкритому повітрі прямо вдома.

Запрошуємо на покази

Смотрите также
Пустомытовский район, Сокольники, Героїв Крут вул.
Пустомытовский район, Сокольники, Героїв Крут вул.
Пустомытовский район, Сокольники, Героїв Майдану вул., д. 4
Пустомытовский район, Сокольники, Героїв Крут вул.