Продажа домов Киев
Продажа домов Киев - 1
Продажа домов Киев - 2
Продажа домов Киев - 3
Продажа домов Киев - 4
Продажа домов Киев - 5
Продажа домов Киев - 6
Продажа домов Киев - 7
Продажа домов Киев - 8
Продажа домов Киев - 9
Продажа домов Киев - 10
Продажа домов Киев - 11
Продажа домов Киев - 12

Продаж будинку 120 кв.м, з ремонтом Київ, Биківня, ст.м Лісова-25 хв.

Продажа домов в ЖК Лесная Сказка
Киев, Деснянский район, Быковня, ул. Путивльская, 46А
Лесная
Основная информация
Комнат
5
Площадь
115 м2
Жилая
60м2
Площадь участка
5сот
Система отопления
Описание
ПоказатьСвернуть

Без коміссії! Продається сучасний 2-поверховий будинок на вулиці Путивльській з ділянкою площею 5 соток. Площа будинку - 120 м2,заплановано-5 кімнат(фактично вільне планування). Будинок введено в експлуатацію. В вартість входить ремонт з якісних матеріалів, встановлення якісних меблів. На данному етапі можливо коригування під покупця- колір, матеріали, меблі. Будинок зведений з газоблоку на монолітному фундаменті та перекритті, стіни утеплені 100-міліметровою базальтовою ватою. Стяжка утеплена 50-міліметровим пінолексом, а перекриття другого поверху утеплені 150-міліметровою базальтовою ватою. Дах покритий бітумною черепицею. Встановлені теплі двокамерні склопакети з 5-камерним профілем.
У будинку є електрика та артезіанська свердловина глибиною 105 метрів, а каналізація організована за допомогою септика об'ємом 5 кубічних метрів. Паркан виконаний з дерева, а для зручності встановлені відкатні ворота. Місце знаходження будинку дуже тихе та комфортне - поряд із сосновим лісом. Підїзд асфальтований, в самому КМ дорога насипна(з часом плануєтся асфальтове покриття) Закрита теріторія.
До школи всього 1,2 кілометри, а до ЖК "Лісова Казка" з аптекою, магазинами та супермаркетом - 600 метрів. Можливо розглянути пропозиції з обміну! Документи готові до введення в експлуатацію. Оплення електрика, є можливість встановлення твердопаливного котла. Можлива продаж вже зремонтом та меблями, заходь та живи! Ціну варіантів уточнюємо! Можлива безготівкова оплата! (Єоселя, Євідновлення)
Метро "Лісова" знаходиться в пішій доступності(25 хв). Також є хороше транспортне сполучення - можна дістатися на перегляд на маршрутному автобусі №701 від станції метро "Лісова" (Броварський проспект) до міста Бровари (вулиця Київська - вулиця Гагаріна - вулиця Олега Оникієнка - вулиця Сергія Москаленка - вулиця Володимира Великого - вулиця Броварської сотні - вулиця Олега Оникієнка).
Номер оголошення на сайті компанії: SH-187-072-CO.

Дополнительная информация
WIFI
Высота потолков: 3
Смотрите также
Киев, Деснянский район, Быковня, Путивльская ул., 46Д
Киев, Деснянский район, Быковня, Путивльская ул., 46Б
Киев, Деснянский район, Быковня, Путивльская ул., 46Г
Киев, Деснянский район, Быковня, Путивльская ул., 46В
Киев, Деснянский район, Быковня, Путивльская ул., 46А
Киев, Деснянский район, Быковня, Путивльская ул., 46В
Киев, Деснянский район, Быковня, Путивльская ул., 46Д
Киев, Деснянский район, Быковня, Путивльская ул., 46А