Продажа домов Кожуховка
Продажа домов Кожуховка - 1
Продажа домов Кожуховка - 2
Продажа домов Кожуховка - 3
Продажа домов Кожуховка - 4
Продажа домов Кожуховка - 5
Продажа домов Кожуховка - 6
Продажа домов Кожуховка - 7
Продажа домов Кожуховка - 8
Продажа домов Кожуховка - 9
Продажа домов Кожуховка - 10
Продажа домов Кожуховка - 11
Продажа домов Кожуховка - 12
Продажа домов Кожуховка - 13
Продажа домов Кожуховка - 14
Продажа домов Кожуховка - 15
Продажа домов Кожуховка - 16
Продажа домов Кожуховка - 17
Продажа домов Кожуховка - 18
Продажа домов Кожуховка - 19
Продажа домов Кожуховка - 20

Дом, коттедж, дача (155м2)

Продажа домов
Васильковский район, Кожуховка
Основная информация
Площадь
155 м2
Площадь участка
6сот
Описание
ПоказатьСвернуть

ПН 41791.В Київській області, село Кожухівка, кооператив Природа продається триповерховий будинок загальною площею 155 кв.м.( житлова - 67 кв.м). Відстань від Києва - 30 кілометрів. До маршрутки та електрички (888км) 15 хвилин пішки. В 10 хвилинах від будинку в живописному місці знаходиться прекрасне озеро із чистою водою та рибою. Недалеко є відділення Нової пошти, будівельний та продуктові магазини. Неподалік 2 ринки - будівельно- речовий та продуктовий. Будинок побудований на земельній ділянці 6 соток. На території посаджені: 2 сріблясті ялинки, горіхи, самшити, можевельник, юкки, піони ( махрові та деревовидні ), лілії, рози, декоративні кущі та квіти, 2 види винограду, агрус, `смородина, малина, газон та колоновидний плодовий сад. За будинком, на бетонованій ділянці власний колодязь із смачною водою. На вулиці є цегляний будиночок, в якому душова кімната та повноцінний туалет. Є 2 забетоновані компостні ями. Будинок має 3 поверхи. Перший, цокольний, із блоків та панельного перекриття. На цьому поверсі гараж, сауна, душова (прачечна), кімната відпочинку та ще 3 кімнати під господарські потреби.
На другому поверсі: зал із великим каміном. Кухня: із грубкою, плитою, духовкою. Є великий вбудований шкаф. Кухня використовується для приготування їжі. Столова - на веранді. Тут завжди прохолодно, оскільки стіну захищає від сонця актинидія. На цьому поверсі є ще спальня та ванна із туалетом.
На 3 поверсі: прохолодна веранда, зал, 2 кімнати, балкон. Будинок зроблений із цегли, теплий. Кухня, веранда, спальня утеплені додатково, можна проживати цілий рік. Сусіди проживають постійно. За адресою проживання можлива реєстрація.

Смотрите также
Васильковский район, Кожуховка, СТ «Калинівське»
Васильковский район, Кожуховка
Васильковский район, Кожуховка
Васильковский район, Кожуховка, СТ Калинівське,вул.Дачний кут, 427
Васильковский район, Кожуховка
Васильковский район, Кожуховка, СТ Природа
Васильковский район, Кожуховка, СТ Будивельник. ул Садовая