Продажа домов Киев
Продажа домов Киев - 1
Продажа домов Киев - 2
Продажа домов Киев - 3
Продажа домов Киев - 4
Продажа домов Киев - 5
Продажа домов Киев - 6
Продажа домов Киев - 7
Продажа домов Киев - 8
Продажа домов Киев - 9
Продажа домов Киев - 10
Продажа домов Киев - 11
Продажа домов Киев - 12
Продажа домов Киев - 13
Продажа домов Киев - 14
Продажа домов Киев - 15
Продажа домов Киев - 16
Продажа домов Киев - 17
Продажа домов Киев - 18
Продажа домов Киев - 19
Продажа домов Киев - 20
Продажа домов Киев - 21

Святошинський район, Садова вулиця

Продажа домов
Киев, Святошинский район, Берковец, ул. Садовая (Осокорки)
Основная информация
Комнат
4
Площадь
170 м2
Площадь участка
6сот
Система отопления
Санузел
несколько санузлов
Описание
ПоказатьСвернуть

Продається просторий та енергоєфективний двоповерховий дім у мальовничому районі Києва, Святошинський район, Садова вулиця, розташований у садовому товаристві "Приборостроитель". Цей сучасний будинок був зведений з дотриманням всіх будівельних норм, використовуючи якісні будівельні матеріали, а всі необхідні документи підтверджують його якість.

Будинок має площу 170 квадратних метрів та знаходиться на ділянці площею 6 соток, яка має прямокутну рівну форму. Планування будинку розраховано на зручне та комфортне проживання сім'ї з 4 і більше членів, з можливістю паркування 3 автомобілів.

Особливості будинку включають кришу з бітумної черепиці, 4-х сторонню енергоефективну архітектуру та кристально чистий світло-вентиляційний дизайн. На першому поверсі висота стелі 3,2 м, а на другому - 2,8 м, з додатковою мансардою. Фундамент монолітний ленточний, з урахуванням інженерно-геологічних досліджень участка. Несучі стіни виконані з газобетону товщиною 300 мм, а перегородки та вентиляційні канали - з кирпича М-100. Будинок утеплений мінеральною ватою товщиною 100 мм, фасад оброблений декоративною штукатуркою "Барашек" з елементами декоративної мозаїчної штукатурки. Перекриття між поверхами - железобетонні плити.

Будинок оснащений енергозберігаючими вікнами ТМ "WDS" з двосторонньою ламінацією, сонцезахисним напиленням та німецькою фурнітурою ТМ "Siegenia". Крім того, у будинку є можливість встановлення газового та твердопаливного котлів, а також побудована своя скважина глибиною 35 метрів та погріб із окремим входом.

В будинку 4 кімнати, простора кухня-вітальня з каміном, а також крита тераса з окремим виходом з вітальні та кухні. Домоволодіння включає скриньки, що не вимагають ніякого додаткового оздоблення. У будинку всі комунікації, в тому числі трифазний струм. Також є можливість підключення до газової магістралі.

Будинок був здачі в експлуатацію в 2021 році, а свідоцтво про право власності є у наявності. Якщо ви шукаєте якісний та сучасний будинок для вашої сім'ї.
Номер оголошення на сайті компанії: SH-163-067-CO.

Смотрите также
Киев, Святошинский район, Берковец, Садовая 7-я ул.
Киев, Святошинский район, Берковец, Плодовая ул., 2
Киев, Святошинский район, Берковец, Садовая 5-я ул., 5
Киев, Святошинский район, Берковец, Садовая 24-я ул., 33
Киев, Святошинский район, Катериновка, Брест-Литовское шоссе
Киев, Святошинский район, Новобіличи
Киев, Святошинский район, Святошино, Берестейский пр-т, 151
Киев, Святошинский район, Маршака Йосипа