Продажа домов Ивановка
Продажа домов Ивановка - 1
Продажа домов Ивановка - 2
Продажа домов Ивановка - 3
Продажа домов Ивановка - 4
Продажа домов Ивановка - 5
Продажа домов Ивановка - 6
Продажа домов Ивановка - 7

Дом, коттедж, дача (65м2)

Продажа домов
Петриковский район, Ивановка, Садова
Основная информация
Площадь
65 м2
Площадь участка
25сот
Паркинг
Описание
ПоказатьСвернуть

Продається затишний будинок у приміському селещі Іванівка. Будинок знаходиться в живописному місці на вулиці Садова. Ціна незвичайно приваблива - всього 5700 доларів, що робить його вигідним варіантом для придбання.

Площа будинку становить 65 квадратних метрів, що дозволяє забезпечити комфортне проживання для невеликої сімї. Додатково, на ділянці площею 25 соток є можливість розширення забудови або створення прекрасного саду з власною зоною відпочинку.

У будинку розташовано 2 спальні, що робить його ідеальним варіантом для сімей з дітьми чи для тих, хто бажає мати додаткову кімнату для гостей. Поверховість будинку - 1, що сприяє зручності та безпекі під час експлуатації. Є кадастровий номер.

Відстань від міста становить всього 20 кілометрів, що дозволяє насолоджуватися спокоєм та затишком сільського життя, не відчуваючи незручностей довгих поїздок до міста. Поряд з будинком проходить нова траса Решетіловка-Дніпро. Також до будинку додається гараж, що забезпечує зручність та безпеку зберігання автомобіля.

Не упустіть можливість стати власником цього прекрасного будинку за вигідною ціною. Телефонуйте прямо зараз для отримання детальної інформації. З повагою, Партін Олексій.

Смотрите также
Петриковский район, Куриловка, Весняна
Петриковский район, Петриковка, Волошкова, 17
Петриковский район, Радсело, с/т Ремонтник
Петриковский район, Сотницкое, Рибальська
Петриковский район, Куриловка, Серпнева
Петриковский район, Куриловка, Польова
Петриковский район, Елизаветовка, Калинова
Петриковский район, Елизаветовка, с/о Солнечный