Продажа домов Горбовичи
Продажа домов Горбовичи - 1
Продажа домов Горбовичи - 2
Продажа домов Горбовичи - 3
Продажа домов Горбовичи - 4
Продажа домов Горбовичи - 5
Продажа домов Горбовичи - 6
Продажа домов Горбовичи - 7

Дом, коттедж, дача (70м2)

Продажа домов
Бучанский район, Горбовичи
Основная информация
Площадь
70 м2
Площадь участка
4сот
Описание
ПоказатьСвернуть

ПН 41849.Продам будинок с. Горбовичі, 20км від Києва, для постійного проживання, стан заїзжай і живи, будинку 3 роки, 70 кв.м, ділянка 4 сот. правильної форми, 2 спальні, кухня, вітальня, ван. кімната, засклена тераса, новий ремонт та меблі, венеціанська штукатурка, в кімнатах шпалери, натяжні стелі, плитка, ламінат, москітні сітки, ролети, повністю укомплектований якісною технікою, індукційна варильна поверхня, кондиціонер, бойлер.
Будинок утеплений, стіни газоблок, металочерепиця, теплий взимку, що дозволить з економити на елек-ці, електричний котел, радіатори, елект.лічильник день/ніч на 25квт.
Автонавіс, бетонне покриття під авто, автоматичне відкриття воріт, калітка. своя скважина, насос, септик 6 куб, на ділянці молоді фруктові дерева, кущі ягід, туї, мангал.
Будинок знаходиться в котеджному містечку Сонячний, с. Горбовичі, в 20км від Києва, поруч Шпитьки, Гореничі, Білогородка, Житомирське направлення, освітлена вулиця, повністю асфальтований підьїзд, перед воротами велике місце для заїзду та парковки гастьового авто, в 5 хв пішки - гарне велике озеро, каскади озер, рибалка, заповідні ліси, мальовничі краєвиди, сусіди постійно живуть, приємні, відомі.
З документами порядок, є кадастровий номер і витяг з прав власності на будинок і земельну ділянку, рішення Сільради про переведення в житловий будинок.

Смотрите также
Бучанский район, Горбовичи, вул. Некрасова
Бучанский район, Горбовичи, Мельника ул.
Бучанский район, Горбовичи
Бучанский район, Горбовичи