Продажа домов Новоселки
Продажа домов Новоселки - 1
Продажа домов Новоселки - 2
Продажа домов Новоселки - 3
Продажа домов Новоселки - 4
Продажа домов Новоселки - 5
Продажа домов Новоселки - 6
Продажа домов Новоселки - 7
Продажа домов Новоселки - 8
Продажа домов Новоселки - 9

Дом, коттедж, дача (132м2)

Продажа домов
Вышгородский район, Новоселки
Основная информация
Площадь
132 м2
Площадь участка
12сот
Описание
ПоказатьСвернуть

ПН 41761. Продам будинок у с. Новосілки, Вишгородський район. Виконаний за авторським проектом з якісних матеріалів, не економили ні на чому. Загальна площа 143 м2. Перша лінія від лісу, 18 км. до Києва. Ходить громадський транспорт, школа, магазини, але найголовніше будинок стоїть біля самого соснового лісу, який в глибину 5 км. Тиша та спокій вам гарантовані. Дуже чисте повітря. На території ростуть сосни. Стратегічно безпечне місце! Поруч живуть сусіди. Вулиця тупикова, не проїздна. В пішій доступності пляж!
Будинок введений в експлуатацію!
- кухня-вітальня 39,7 м2,
- 3 житлові кімнати 12.3/18,3/18.0 м2,
- 2 сан. вузла 3,6/8.0 м2,
- 2 гардероби 4.1/7.0 м2,
- котельня 5,2 м2,
- тераса 14.4м2
Підключено 27 кВт електроенергії, 3 фази. Встановлено дорогий 3-х фазний стабілізатор напруги. Оформлено тариф день/ніч. Підключений інтернет.
Своя свердловина, переливний септик, автоматичні ворота, фіртка з домофоном, паркомісце
У будинку тепла водяна підлога, радіатори, якісний котел на 12 кВт і система віддаленого автоматичного управління котлом в залежності від температури на вулиці і заданої температури. розетки/вимикачі, освітлення, чистова стяжка, стіни оштукатурені та прошпакльовані, натаяжна стеля, енергозберігаючі вікна Саламандр, вихід на камін, зовнішнє та фасадне освітлення, сигналізація. Залишилося тільки обрати колір стін та підлоги.
Окремо стоячий гараж з якісною італійською системою ролет, встановлені міцні стелажі, є 1-ф і 3-ф силові розетки під будь-які електромобілі.
Також на території знаходиться модульний гостьовий будиночок площею 27 кв.м, повністью утеплений, підходить для постійного проживання, мебльований, глибокі шафи (80 см), холодильник, пральна і посудомийна машина. Є душ, туалет, окремий переливний септик на 8 куб. При бажанні його можна переставити або перевезти в будь-яке місце.

Смотрите также
Вышгородский район, Новоселки
Вышгородский район, Новоселки
Вышгородский район, Новоселки, Ватутина ул., 15
Вышгородский район, Новоселки, Киевская ул., 8
Вышгородский район, Новоселки, Шевченко ул.
Вышгородский район, Новоселки
Вышгородский район, Новоселки