Продажа площадей Киев
Продажа площадей Киев - 1
Продажа площадей Киев - 2
Продажа площадей Киев - 3
Продажа площадей Киев - 4
Продажа площадей Киев - 5
Продажа площадей Киев - 6
Продажа площадей Киев - 7
Продажа площадей Киев - 8
Продажа площадей Киев - 9
Продажа площадей Киев - 10
Продажа площадей Киев - 11

Торговые площади (76.3м2)

Продажа площадей
Киев, Соломенский район, Повітрофлотський вул., д. 34
Основная информация
Комнат
1
Площадь
76.3 м2
Этаж
1/1
Описание
ПоказатьСвернуть

Продам власне підвальне приміщення з окремим входом площею 76 кв.м. за адресою Повітрофлотський проспект 34. Розташоване в великому 8 поверховому житловому будинку, в якому підвали та перші поверхи передбачені під комерційне використання.

В приміщенні, в даний час, працює орендар з бюджетним кальян-баром. Локація знаходиться у скупченні трафіку та великої кількості студентів, оскільки розташована навпроти Київського національного університету будівництва та архітектури. Сусідній ВУЗ, гуртожитки та житлові будинки забезпечують постійну клієнтську базу.

Підключені всі комунікації: е/е, вода, каналізація. Центрального опалення немає, проте тепло за рахунок того, що у стінах зашиті труби від центрального опалення будинку. В критичних ситуаціях приміщення може бути справжнім пунктом незламності, де люди можуть в безпеці відпочити та розслабитись.
Раджу придбати як орендний бізнес, який при мінімальних інвестиціях забезпечить вас стабільним доходом. По ціні нижче ніж квартира Ви придбаєте комерційну нерухомість, яка буде давати вищий дохід та позбавить вас необхідності робити ремонти, купувати меблі та техніку. Також можна відкрити і власний бізнес, який при наявності власного приміщення матиме вищу капіталізацію та під який завжди можна взяти кредит на розвиток бізнесу.
Всі документи в порядку. Приміщення готове до продажу. Телефонуйте чи пишіть. Можу показати документи, показати приміщення та докладно відповісти на ваші запитання.

Смотрите также
Киев, Соломенский район, Липковского, 18
Киев, Соломенский район, Златопільська, 4
Киев, Святошинский район, вул. Симиренка, 2
Киев, Печерский район, ЖК «Дельмар»
Киев, Днепровский район, ул. Воскресенская, 16г