Аренда квартир Киев
Аренда квартир Киев - 1
Аренда квартир Киев - 2
Аренда квартир Киев - 3
Аренда квартир Киев - 4
Аренда квартир Киев - 5
Аренда квартир Киев - 6
Аренда квартир Киев - 7
Аренда квартир Киев - 8

Сдам квартиру Киев, Стуса Василия ул.

Аренда квартир в ЖК Be The One
Киев, Святошинский район, Академгородок, ул. Стуса Василия, 35Б
Житомирская
Основная информация
Комнат
1
Площадь
25 м2
Этаж
7/21
Описание
ПоказатьСвернуть

Пропоную в довгострокову оренду смарт-квартиру в ЖК "Be the One" за адресою вулиця Василя Стуса 35Б, в місті Києві, район Святошино. У квартирі вже є меблі та вся необхідна побутова техніка, такі як розкладний диван, холодильник, мікрохвильова піч, індукційна плита, кондиціонер, бойлер, пральна машина та чайник.

Житловий комплекс "Be the One" є сучасним бізнес-класу і об'єднує приватне життя та бізнес. Частина комплексу призначена під бізнес-центр класу "А", де є всі необхідні зручності: бар, офіси, коворкінги, аудиторії для навчання та презентацій, конференц-зали, готельний сервіс, консьєрж, просторий холл та лобі.

Також є зручні швидкісні ліфти, дизайнерське оформлення поверхів, підземний паркінг та багато іншого. Забезпечена безпека 24/7, є камери відеоспостереження території та особисті смарт-електронні карти для контролю доступу.

Розташування комплексу забезпечує зручну транспортну розв'язку, поруч є станція метро "Академмістечко" та "Житомирська" (в межах 10 хвилин пішого ходу). Чудово розвинена інфраструктура забезпечує доступ до ТРЦ "Академ Сіті" та VMB, супермаркетів, ринків, ресторанів та кафе, аптек та іншого.

Ціна оренди - 15 000 гривень. Також можливе розгляд орендаторів з маленькими собачками, але буде потрібний подвійний заставний платіж.



Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-912-056-CO.

Смотрите также
Киев, Святошинский район, Академгородок, Стуса Василия ул., 35Б
Киев, Святошинский район, Академгородок, Стуса Василия ул., 7Б
Киев, Святошинский район, Академгородок, Стуса Василия ул., 7Б
Киев, Святошинский район, Академгородок, Доброхотова Академика ул., 9