Продажа квартир Киев
Продажа квартир Киев - 1
Продажа квартир Киев - 2
Продажа квартир Киев - 3
Продажа квартир Киев - 4
Продажа квартир Киев - 5
Продажа квартир Киев - 6

Продажа квартиры однокомнатной (35м2) по цене: 67500$

Продажа квартир в ЖК NAVIGATOR
Киев, Оболонский район, пер. Балтийский, 3а
Почайна (Петровка)
Основная информация
Комнат
1
Площадь
35 м2
Жилая
20м2
Кухни
2
Этаж
15/25
Описание
ПоказатьСвернуть

Продається затишна 1-кімнатна квартира-студія в каркасно-монолітному будинку ЖК Навігатор, що розташований за адресою пер. Балтійський 3А в престижному Оболонському районі. Будинок вже зданий в експлуатацію та повністю заселений.

Площа квартири - 35 кв.м. Вікна виходять у двір, надаючи тишу та спокій. Будинок оснащений зовнішнім утепленням, що забезпечує економію енергоресурсів.

Квартира повністю укомплектована новими, сучасними меблями, виготовленими на замовлення, та новою побутовою технікою з гарантією: кондиціонер, телевізор, пральна машина, бойлер, холодильник, варильна поверхня, духова шафа, витяжка. Бронедвері, а також засклений балкон додають комфорту та безпеки.

У будинку присутній консьєрж, відеоспостереження, 3 швидкісних ліфти та пожежна сигналізація. Лічильники на воду, електрику та опалення дозволяють контролювати витрати.

Район ЖК Навігатор ідеально розвинений: на території комплексу розташовані продуктові магазини, кавярні, салони краси, будівельний магазин, дитячі магазини, пошта та аптеки. Поруч готується до відкриття ТЦ Baltic Sky з сучасним супермаркетом NOVUS.

Зручна транспортна доступність: 7 хвилин пішки до громадського транспорту, 15 хвилин їзди на метро Почайна та Оболонь, 5 хвилин на авто. До центру міста - всього 15 хвилин на автомобілі.

В районі розташовані школа, дитсадок, а також парки Березовий Гай та Куренівський для приємних прогулянок та активного відпочинку.

Не втрачайте шанс придбати цю чудову квартиру в зручному та комфортному місці! За деталями та для організації перегляду звертайтеся за телефоном.

Дополнительная информация
Тип комнат: раздельные
Санузел: совмещенный
Лифт
Смотрите также
ТОП
Киев, Оболонский район, Оболонь, ул. Богатырская, 2
Киев, Оболонский район, Приорка, Коноплянская ул., 22
Киев, Оболонский район, Оболонь, Кондратюка Юрия ул.
Киев, Оболонский район, Приорка, Коноплянская ул., 22
Киев, Оболонский район, Коноплянская ул., 22
Киев, Оболонский район, Оболонь, Героев Днепра ул., 65
Киев, Оболонский район, Оболонь, ул. Героев Днепра, 59
Киев, Оболонский район, Оболонь, Балтийский пер.