Аренда квартир Киев
Аренда квартир Киев - 1
Аренда квартир Киев - 2
Аренда квартир Киев - 3
Аренда квартир Киев - 4
Аренда квартир Киев - 5
Аренда квартир Киев - 6
Аренда квартир Киев - 7
Аренда квартир Киев - 8
Аренда квартир Киев - 9
Аренда квартир Киев - 10
Аренда квартир Киев - 11
Аренда квартир Киев - 12
Аренда квартир Киев - 13

Аренда трехкомнатной квартиры (166м2) 50000 грн

Аренда квартир в ЖК Панорама на Печерске
Киев, Печерский район, ул. Евгения Коновальца (Щорса), 44
Основная информация
Комнат
3
Площадь
166 м2
Жилая
100м2
Кухни
25м2
Этаж
26/27
Описание
ПоказатьСвернуть

В довгострокову оренду здається двоповерховий розкішний пентхаус з видом! Знаходиться в елітному районі Києва, ЖК Панорама на Печерську, на 26 та 27 поверхах. Загальна площа складає 160 кв.м. Це перша здача після власників! На території є закрита зона, підземний паркінг, консьєрж. Також на території є супермаркет, дитячий садок, магазини/салони краси тощо. Етаж закритий від сторонніх, вхід дозволено лише мешканцям цього поверху, а також є окремий ліфт, що веде безпосередньо до підземного паркінгу (за бажанням можна орендувати паркомісце за 100 доларів на місяць). У квартирі є охоронна система Ajax та зовнішня відеоспостереження. Зроблений дизайнерський ремонт з використанням матеріалів преміум-класу. Паркетна дошка Мербау, італійська плитка Оникс, декоративна штукатурка на стінах, двері з натуральної ясеневої деревини. Вікна з металопластика Salamander. У кожній кімнаті є інверторні кондиціонери Daikin для охолодження та обігріву. На першому(26) поверсі підлога з плитки з підігрівом.

Перший(26) поверх: велика студія з кухнею-вітальнею. Блискуча біла кухня зі вбудованою побутовою технікою преміум-сегменту! Вбудований холодильник, вбудована духовка/мікрохвильова піч/посудомийна машина Bosch, індукційна варильна поверхня Siemens. Також є додатковий вбудована морозильна камера. Водний кулер, кавоварка, електричний чайник. Обідній стіл з натурального дерева. Мякі меблі з натуральної шкіри. Балкон з розсувною скляною системою дверей. Дизайнерськы сходи з ясеневої деревини зі скляним поручнем. Велика гардеробна. Санвузол зі скляною душовою кабіною, пральною машиною, умивальником та туалетом (сантехніка Villeroy Boch).

Другий(27) поверх: головна спальня з італійським ліжком і приліжковими тумбочками, великим комодом (довжина 2,9 м), туалетним столиком. Люстри з австрійського хрусталю. Гостьова кімната (кабінет або дитяча кімната) з мякими меблями, робочим столом, шафою, телевізором та вихідом на балкон. Ще одна велика гардеробна з сейфом. Санвузол з камяною ванною, умивальником, туалетом, бойлером та вбудованою системою зберігання (сантехніка Villeroy Boch та Laufen). Також з 27-го поверху є вихід до підїзду.

Дополнительная информация
Меблирована
Стиральная машина
Телевизор
Холодильник
Показать всю дополнительную информацию: 11
Смотрите также
Киев, Печерский район, Деловая ул. (Димитрова), 2б
Киев, Печерский район, Зверинец, вулиця Петра Болбочана, 4А
Киев, Печерский район, Липки, вулиця Шовковична, 29
Киев, Печерский район, Липки, вулиця Інститутська, 16
Киев, Печерский район, Коновальца Евгения ул. (Щорса (Печерск)), 32Г
Киев, Печерский район, Липки, Старонаводницкая ул., 13
Киев, Печерский район, Печерск, ул. Крещатик, 15
Киев, Печерский район, Лютеранская ул., 27-29