Аренда домов Киев
Аренда домов Киев - 1
Аренда домов Киев - 2
Аренда домов Киев - 3
Аренда домов Киев - 4
Аренда домов Киев - 5
Аренда домов Киев - 6
Аренда домов Киев - 7
Аренда домов Киев - 8
Аренда домов Киев - 9
Аренда домов Киев - 10
Аренда домов Киев - 11
Аренда домов Киев - 12
Аренда домов Киев - 13
Аренда домов Киев - 14
Аренда домов Киев - 15
Аренда домов Киев - 16
Аренда домов Киев - 17
Аренда домов Киев - 18
Аренда домов Киев - 19

Дом, коттедж, дача (251м2)

Аренда домов
Киев, Соломенский район, Каменяров пер., 5
Демиевская
Основная информация
Площадь
251 м2
Площадь участка
10сот
Описание
ПоказатьСвернуть

Пропонується в оренду великий будинок в Соломянському районі Києва, що може стати ідеальним місцем для комфортного життя або організації різних заходів. Загальна площа будинку становить 6 кімнат на двох поверхах. Будинок побудований у 2006 році з монолітно-залізобетонними перекриттями, що гарантує його надійність та довговічність.

На ділянці площею 10 соток розташовані додаткові зручності, такі як гараж, веранда та альтанка. Також є обладнаний підвал, який може слугувати як місце для сну під час повітряних тривог. У будинку передбачена сауна, що дозволить насолоджуватися релаксацією та зберіганням здоровя.

В будинку є всі необхідні меблі, а також різноманітна побутова техніка: телевізор, праска, фен, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, посудомийна машина, кондиціонер тощо. Для комфортного перебування передбачено підігрів підлоги та камін.

Будинок обладнаний автономним газовим котлом для опалення та гарячої води. Додатково є система централізованої каналізації. Наявний генератор, що забезпечує автономне електроживлення.

Охоронна система та наявність інтернету (дротового) забезпечують безпеку та звязок у будинку. Великий сад на території ділянки додає комфорту та можливості для відпочинку на природі.

Загальний стан будинку оцінюється як хороший, а торг щодо орендної плати є можливим. Надаються всі необхідні документи для укладення договору оренди.
Оплата 1700$+1700$+50% комісія АН

Смотрите также
Киев, Соломенский район, Колоса Сергея ул. (Соломенский) (Ленина)
Киев, Соломенский район, Клиническая ул., 28
Киев, Соломенский район, Отрадный, ул. Патриотов, 33