Продажа квартир Киев
Продажа квартир Киев - 1
Продажа квартир Киев - 2
Продажа квартир Киев - 3
Продажа квартир Киев - 4
Продажа квартир Киев - 5
Продажа квартир Киев - 6
Продажа квартир Киев - 7
Продажа квартир Киев - 8
Продажа квартир Киев - 9
Продажа квартир Киев - 10

Продам квартиру а ЖК Hvoya в Пуще Водице

Продажа квартир
Киев, Оболонский район, Пуща-Водица, ул. Юнкерова Николая, 37
Основная информация
Комнат
1
Площадь
55 м2
Жилая
19м2
Кухни
16м2
Этаж
3/4
Описание
ПоказатьСвернуть

Житловий комплекс Hvoya розташований у відомій рекреаційній частині передмістя Києва – на першій лінії озера «Горащиха» поруч із парком «Пуща-Водиця». Унікальна локація дозволяє жити серед природи. Щодня дихати свіжим повітрям, гуляти між хвойних дерев, черпати натхнення від краси тутешніх краєвидів. Відчувати себе у відпустці щоразу повертаючись додому.
Архітектура житлового комплексу Hvoya підкреслює красу природи навколо.
4-поверховий будинок не перевищує дерева та личить лісовому ландшафту. Для фасаду обрано колірну гаму натуральних відтінків, а лаконічний екстер’єр – сучасне рішення на користь балансу практичності та естетики. Преміальні ліфти
Для малоповерхового будинку Hvoya ми обрали надійні ліфти грецької компанії Kleemann – одного зі світових лідерів серед виробників. Ліфти преміальної серії, тож значно виділяються еталонним рівнем якості та стильним дизайном. Безшумні та швидкі, вони зроблять Ваш шлях від холу до квартири максимально приємним.
Інфраструктура Hvoya змінює уявлення про стереотипи передмістя. В найближчому радіусі є все для комфортного життя родини! Для маленьких мешканців два дитячих садочки:№52 та «Мандаринка». Для старших дітей поруч школа №104 І-ІІІ ст. ім. Ольжича та Міжнародна французька школа. Біля самого комплексу парк «Пуща-Водиця» та озеро з муніципальним пляжем для приємного відпочинку і прогулянок. Магазини, відділення банків та служб доставок для комфортного життя.Підземний паркінг
Жителі Hvoya паркуватимуть свої автівки в сучасному підземному паркінгу. Паркомісце можна як придбати, так і взяти в оренду від забудовника. Для гостей передбачена гостьова автостоянка на зовнішньому подвір’ї.
Фасади будинків комплексу утеплені матеріалами кращого німецького бренду - «Caparol». Силіконова, водонепроникна і стійка до вигорання фасадна штукатурка слугуватиме додатковим захистом від шкідливого впливу атмосферних факторів впродовж багатьох років..


Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-405-036-CO.

Дополнительная информация
Тип комнат: раздельные
Смотрите также
Киев, Оболонский район, Пуща-Водица, Квитка Цисык ул., 32
Киев, Оболонский район, Пуща-Водица, Квитка Цисык ул., 32
Киев, Оболонский район, Пуща-Водица, Федора Максименко ул., 10
Киев, Оболонский район, Пуща-Водица, Квитка Цисык ул., 34
Киев, Оболонский район, Пуща-Водица, Максименко Федора ( Краснофлотская ) ул., 20