Аренда квартир Киев
Аренда квартир Киев - 1
Аренда квартир Киев - 2
Аренда квартир Киев - 3
Аренда квартир Киев - 4
Аренда квартир Киев - 5
Аренда квартир Киев - 6
Аренда квартир Киев - 7
Аренда квартир Киев - 8
Аренда квартир Киев - 9
Аренда квартир Киев - 10

Аренда однокомнатной квартиры (18м2) 13000 грн

Аренда квартир в ЖК Варшавский Микрорайон
Киев, Подольский район, пр. Правды, 41б
Нивки
Основная информация
Комнат
1
Площадь
18 м2
Жилая
14м2
Кухни
2
Этаж
10/16
Описание
ПоказатьСвернуть

Здравствуйте!

Здається смарт-студія площею 18 кв.м. на 10-му поверсі 16-поверхового сучасного ЖК Варшавський Мікрорайон на проспекті Правди, 41Б, у престижному Подільському районі Києва. Від власника, без комісії. Фіксовані комунальні всього 1000 гривень!

Ця унікальна смарт-студія стане ідеальним вибором для тих, хто цінує стиль і комфорт. Компактне планування приміщення дозволить суттєво заощадити на комунальних платежах, а продуманий дизайн забезпечить максимальний рівень зручності.

Ось лише декілька причин, через які варто вибрати саме цю квартиру:

1. **Затишне житло для яскравих особистостей**: Простора студія площею 14 кв.м., обєднаний санвузол з ванною 3 кв.м., затишний балкон з зоною відпочинку для ранкової кави, сучасний інтерєр з яскравими акцентами, просторі шафи для зручного зберігання, панорамні вікна для максимального проникнення світла та повітря.

2. **Зручне розташування**: Метро Нивки і Мінська/Оболонь за 15-20 хвилин громадським транспортом, поруч великий ТРЦ Retroville з магазинами, ресторанами, кінотеатром і спортзалом SportLife, зручний супермаркет Novus прямо під будинком, розвинена інфраструктура ЖК з ресторанами, магазинами, поштою, салонами краси та аптеками в пішій доступності.

3. **Живіть стильно і комфортно**: Сучасний ремонт в стилі лофт з авторським дизайном, яскравий ексклюзивний декор, зручний диван для комфортного відпочинку.

4. **Вся необхідна техніка для полегшення побуту**: Кондиціонер, пральна машина, скляна керамічна плита, холодильник, мікрохвильова піч, чайник, водонагрівач на 80 літрів, пилосос.

5. **Будьте смарт, економте гроші**: Усе необхідне для комфортного життя в форматі смарта: компактніше, стильніше і за доступною ціною, фіксовані комунальні всього 1000 гривень на місяць, у два рази менше, ніж для стандартної 1-кімнатної студії в сучасному ЖК.

Стильно. Затишно. Комфортно.

Ціна оренди: 13 000 гривень + фіксовано 1000 гривень за всі комунальні послуги.

Дополнительная информация
Тип комнат: раздельные
WIFI
Меблирована
Холодильник
Показать всю дополнительную информацию: 11
Смотрите также
Киев, Подольский район, Мостицкий, Правды пр-т, 33
Киев, Подольский район, Виноградарь, Правды пр-т, 98
Киев, Подольский район, Виноградарь, Порика Василия пр-т, 15А
Киев, Подольский район, Куреневка, Вышгородская ул., 30